Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye nem lesz semmi baja?...

Ugye nem lesz semmi baja? Felelőtlen vagyok.

Figyelt kérdés
Itt bőgök mint egy kisgyerek, nagyon bánt a dolog. Ma a kisfiamat beletettem a rácsos kiságyba, amin ugye rácsvédő is van. Kijöttem elmosogatni, addig ő hason el is volt. 10 perc múlva hatalmas ordításra lettem figyelmes, berohantam, a fiam keresztbe fordul, de mivel már 4 és fél hónapos, nem fér el keresztbe, így teljesen kivolt csavarodva a feje,meg a lábai, ergo majdnem kitörte a nyakát :'( A lábai meg a nyaka egy irányba volt, csak ugye nem ugy, mint mikor mi összegörnyedünk, ha görcsöl a hasunk, hanem az ellenkező irányba. Soha többé nem teszem bele abba a kiságyba, átéérünk az utazóágyra és abban fogom altatni. Istenem de féltem őt, eshetett baja, mostmár tök jól van, nevetgél, meg ahogy kivettem megis nyugodott, de nagyon kiborultam, h lehetek ekkora szar anya?????? Nekem kellene vigyáznom rá!!! Nagyon kikészültem!
2013. jan. 3. 17:00
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek!!!!!!!!!! Csak első kisbabám és egyedül nevelem és annyira féltem, de megnyugszom, szúszá. Köszönöm szépen! Lazább leszek, csak annyira brutális látvány volt szegénykém:(
2013. jan. 3. 17:32
 22/26 anonim ***** válasza:

Ne aggódj ez igazán semmiség,semmi baja nem lesz,nem törhet ki a nyakát így,amúgy nagyon rugalmasak,az volt a problémája hogy nem az történt ahogyan elképzelte,ez veszi előre,magtanul majd máshogyan megfordulni.Ne aggód túl a dolgot,mert akkor egy életet végig fogsz aggódni,Ó miért esett el,miért fázott meg,miért nyelt félre,miért lökték

meg stb.Ne tedd be utazóágyba épp azért hívják úgy,mert rövidebb időre találták ki ráadásul kényelmetlenebb is.

2013. jan. 3. 18:57
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy megnyugtatna, nyugodtan tedd utazóágyba! Ha teszel bele matracot, ugyanolyan jó mint a kiságy. Sőt, tök jó hogy nem tudja beverni a fejét, nem tud beleakadni. Főleg amikor kezd felállni, tud jókorákat esni. A fejét úgyis beveri majd sokszor máshova, nem muszáj a kiságyba..:)
2013. jan. 3. 20:19
 24/26 anonim ***** válasza:
ennel cifrabb dolgok is fognak tortenni:)nem vagy rossz anya!!!!!!!!megtortenik hogy lehetetlen pociturakba talalod amint kitetted a labad mellole.Nem lett semmi baja,hajlekonyak nagyon meg en meg soha nem hallottam hogy egy baba a kisagyban torte volna nyakat.Jo babazast es nyugiiii:)
2013. jan. 3. 20:30
 25/26 A kérdező kommentje:
Na, most mar alszik es enis nyugodtabb vagyok, mert az utazoagyba tettem vegul es abba bele a kokuszmatracot, utolso pillanatban gondoltam meg magam es csereltem ki az agyakat, a racsos az most a nappaliba van. kenyelmes, csak most nagyon lentvan :):nekem szokatlan! de igy nyugodt vagyok. Az volt a baj h o fordulni akart vna, de vhogy beakadt, tehat a fejevel atfordult, de a labaim is vhogy beszorultak es igy ellenkezo iranyba csavarodott, tulzas h a laba es a feje majdnem osszeert mar, de azert nagyon megvolt csavarodva, erre meg en sem lennek kepes:) eees tudom h lesznek meg majd aggodalmak, de ez volt az elso eset, amikor ugy ereztem baj van es h hibaztam, de koszonom szepen nektek h leirtatok h nincs baja "ennyitol" es h rugalmasak a babak! mostanaban annyit szenved, rug kapal,szinte szaladna mar a labaival es korbe korbe forog. Volt mar h eszaknak nezve tettem le es delre nezett mire bejottem, de meg sosem akadt fent.
2013. jan. 3. 20:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Én is csináltam már h@lyeséget, de általában az ijedtség sokkal nagyobb, mint a baj! Én is fürdettem már úgy, hogy annyira vigyáztam,annyira görcsöltem, hogy nehogy belefulladjon, vagy megszorítsam, hogy kifordította magát a kezemből, és agyig merült a kiskádban... a múltkor 7(!) felnőtt állta körül a kislányomat, ő ült a széken, majd egyszercsak leesett róla... és pont tegnap este fürdés után siettem be vele a meleg szobába, de ő úgy gondolta, menet közben gyorsan kinyúl oldalra a szekrényre egy kis sz@r játékért, és totál belevertem a fejét az ajtófélfába... és ezek még csak a gyengébbek, van olyan, amit inkább nem is írok le, mert tényleg nagyon ciki :)
2013. jan. 4. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!