Ugye nem lesz semmi baja? Felelőtlen vagyok.
Első vagyok.
Szerintem ez nagyon sok gyerekkel, szülővel megtörténik nap mint nap. Ne ess kétségbe! Nálunk azért volt sírás, mert felállni felállt a lányom a kiságyban, de leülni nem tudott. Neki sem volt szerintem kényelmes, de akkor is csinálta, ha leültettem, kezdte elölről, aztán jött a sírás.
Éppen hogy nem jobb, mert hálós!! Igy megtanul figyelni a fejére, ha még egyszer megtörténik, utána vigyázni fog, hogy merre mozditsa! Tényleg igy van, négy gyerek után tapasztalatból mondom.
A hülye privát üzenetekkel meg ne törödj, egyesk így élik ki magukat...
Ilyen mindenkivel előfordul. Hidd el pár perc sírás után visszadolgozta volna magát ebből a kényelmetlen pozícióból! Nem azért sírt mert fájt, hanem mert nem az történt, ahogy ő szerette volna. Ilyeneken ne rágódj. Nyugodtan tedd az ágyba bele mindig. Nem vagy szír anya, lesznek ettől komolyabb dolgok is, vagyis komolyabbnak látszó dolgok.
A kutacsa meg hidd el elég vastag burokkal van védve, annak az ágyrácstól kutya baja nem lesz!!!!No para!!!!!
De hogy vagy sza.r anya!!nyugodj meg,nem lett semi baja,*neki is*meg kell tanulni használni a forgolódást.
Nyugiii! oké?
5gyermekes anyuka
Megértelek, én is hasonló helyzetekben ugyanezt gondoltam magamról (pl. véletlenül megkarmoltam, majdnem rátérdeltem az ágyban, véletlen odabuccantottam a fejét az ajtófélfába mikor próbáltam vele belavírozni a szobába fürdés után, körömvágás közben felsírt mert picit megcsíptem az ujját, de nem vérzett, stb.). De aztán szerencsére nem történt vele semmi, de sokszor éreztem úgy, hogy nem figyelek oda eléggé (pedig majd megfeszültem).
Ne aggódj, egyáltalán nem vagy szar anya, ha gondolod, tedd az utazóágyba egy darabig, abba is bele lehet tenni a kiságyból a rendes matracot, és akkor elvileg ugyanúgy funkcionál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!