Vigasztaljatok meg légyszi! Nagyon magam alatt vagyok. Elestem a babánkkal! Mi lesz most?
Anyához mentünk délután a 2 hónapos kislányunkkal. Kocsival érkeztünk, a baba hordózóban utazott. Ölemben vittem be a házba, amikor anya kutyája örömében össze-vissza futkározott, és fellökött. Pont a fal mellett történt, én iszonyatosan bevertem a fejemet az esés következtében, közben ahogy csak lehetett mentettem a babát, de fogalmam sincs, hogy ő megütötte-e magát. Olyan hirtelen történt az egész. Ő is megijedt és felsírt (aludt éppen), de pár másodperc után abba hagyta a sírást. A fején nem látszik semmi, volt rajta ugyan 2 sapka, meg két kapucni. Azóta nem sírt, alszik, kiegyensúlyozott, mint szokott, mosolygott is. Nyugtassatok meg kérlek, ha megütötte volna a fejét, akkor annak lennének jelei?
Kérlek, ne gyertek azzal, hogy miért ölben vittem be, és miért nem hordozóban, vagy a kutya miért nem volt elzárva stb.
Azóta sírok, és nem tudom túl tenni magam ezen.
Szerintem nem lett baja.De hogy megnyugodj, holnap vidd el egy orvoshoz.
Én egyszer úgy elestem a kisbabámmal, hogy vittem ölben és elcsúsztam a havon, totál ráestem, de felkaptam és mentem tovább. Igazából eszembe sem jutott, hogy baja lehet tőle.
ha kiegyensúlyozott szerintem nincs baj.
de ha megnyugtat holnap vidd el az orvoshoz,és akkor te is megnyugszol.
ha ez megnyugtat az egyik ismerősöm az anyukájával a babakocsiból buritotta ki véletlenül a gyermeket mikor szálltak fel a buszra,de ő is jól be volt bugyolálva semmi baja nem lett.
nyugodj meg kicsit mert a babádnak sem jó ha zaklatott vagy.
Én biztos elvinném orvoshoz. Amikor a kislányom 6 hónapos volt, akkor tönkrement a babakocsink és a mózeskosár leesett a vázról, ráadásul meg is pördült, tehát kiesett belőle a pici. Borzalmas volt. Hála az égnek nem lett baja, télen történt, rajta is volt ezer ruha. De én rohantam vele a dokihoz, elküldött röntgenre.
Másik alkalommal apósom leejtette a kicsit a babahordozóval együtt. Akkor nem mentünk dokihoz, mert láttam, mi történt, és a fejét nem érte ütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!