Debrecenbe a Gasztroenterológiára kell mennünk kivizsgálásra a 6 hónapos babánkkal. Lehet laktózérzékeny. Volt már ilyennel valaki, hogy zajlik? Az időpontkérésnél nem mondtak semmit, éppen csak, hogy mikor menjünk, aztán lecsapták a telefont.
Nekünk ehhez a doktornőhöz kellett menni. A mi lányunk is tápszeres volt, és volt hogy napi 50 ml tápszert evett csak meg, semmi mást. Már minden rendben van vele, a fogai jöttek, ráadásul egyszerre 4 is, és azok is majd csak 9 hónapos korára törték fel az ínyét, meg a gének miatt is ilyen kis egy száll bél, ő 5 hónaposan volt akkora mint én 8 hónaposan, szóval rám ütött. Nagyon rossz evő még mindig. A második rendelés után már nem kellett többször vissza mennünk, csak akkor kellene visszamennünk, ha bármilyen panasz lenne, de szerencsére nincs. Nem érzékeny, nem allergiás semmire. Akkoriban hogy nem evett kevés volt a vas a szervezetében, arra kapott vas cseppeket, meg gyógyszert a vérszegénységre, de ezeket nem kellett sokáig nyomni bele, mert helyre jött minden ahogy kibújtak a fogak. Aztán minden egyes fogánál volt 1-1 nem eszek hét, a végére már belejöttem hogy miért nem eszik, nem vittem dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!