Felelotlennek neveztek mert nem vettem legzesfigyelot, szerintetek?
Ki nevezett felelőtlennek?
Én most várom a harmadik babámat. Az első kettőnél NEM volt légzésfigyelő. Nem is volt gond hál isten. A harmadiknál fogok bérelni.
Le leszek pontozva mint itt mindig ezzel a témával kapcs. Nekem 3 gyerekem van, egyiknél se volt légzésfigyelőm,köszönik, semmi bajuk. Én bizonyos indokolt esetekben indokoltnak tartom, de egészséges időre született nem beteg, normál adaptációs babánál, aki anyatejes is és nem is alszik hason mondjuk, ott feleslegesnek vélem.
Aztán ki hogy.
Indokolja valami a légzésfigyelőt? Mondjuk koraszülés, vagy bármi más? Ha nem, akkor nem vagy felelőtlen.
Nekem az első kettőnél nem volt, a harmadiknál kaptunk egy ismerőstől. Ha nem kaptunk volna, nem lett volna.
3 gyerek
az elsőnél volt vagy 2 hétig utána eltettem
a frászt hozta rám éjjeli etetéseknél mert komásan soha nem kapcsoltam ki és rettentő hangosan vijjogott
de ha nem indokolja nem szükséges
4 gyerekem van. Az első háromnál nem volt, sőt nem is lehetett kapni.
Azonban a 4. terhességem 36 hetes halott babával végződött.
Így eszembe sem jutott a negyedik gyerekemnél, hogy ne legyen légzésfigyelőnk!
S hiába alszik a baba melletted nem hallod meg, hogy nem lélegzik.
Amúgy a védőnőm is egyértelműen ajánlotta, neki az egészséges, rizikófaktorok nélkül született unokahúga halt meg 4 hónaposan bölcsőhalálban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!