Anyukák, hogy csináljátok, hogy mindig van elég pontotok a DM-ben kupon kiváltására a pelenkákhoz?
Most nekem is küldtek végösszegi kupont, de 50 pontos kuponfüzetet csak 1-et tudok kiváltani, az 1 csomag pelenka pedig nem sokáig elég.
Bocsi csak még kezdő vagyok ezen a téren :-)
Amíg nekem elég sok füzetet küldenek. Most kb 2 hete is kaptam egyet. Abban épp szépség ápolási kuponok voltak, pl borotva, borotva hab, ilyenek, és egy 15%os kupon is volt.
Nem tudom, mitől függ, de én már több ilyet kaptam. Volt, amikor smink cuccok voltak, plusz a végösszeg kupon. Meg küldenek születésnapra, meg a kicsi lánynak is születésnapra.
Én mindig vadászom a pontokat.
Amikor volt a 4000 ft felett plusz 100 pont, akkor kihasználtam.
Mindig 3-4 havonta pelust, amikor megéri. Liberot használok. Múltkor pl vettem 5 csomag liberot a bababónuszban kinyomtatható 15% kedvezményre.Vann rengeteg 15%-os végösszegi kuponom. Szóltam a pénztárosnak, hogy számoljuk úgy, hogy 4000 forintonként fizetnék. A kedvezménnyekkel együtt fizettem 5* 4000felett párszázzal. Az már ugye kapásból 500 pont, plusz a vásárlásokért kaptam 70-et.
Most pl akkor vásároltam fürdetőt, meg hasonló dolgokat ( csak saját márkásat, illetve akciósat), amikor dupla pont akció volt.
A rengeteg 15% kuponom onnan van, hogy nekem állandóan küldenek postán és azok 4000 felett beválthatóak. A legutóbbi 5000 felett.
A barátnőm a bababónuszból is mindig odaadja, mert neki már nem kell.
Szóval csak akkor vásárolok, ha dupla pont vagy extra pont van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!