Orrleszívás éjszaka? Ti hogyan csináljátok?
Beteg a fél éves babám. Piszkosul náthás. Éjjel is szívni kellene, de eddig amikor csak csináltam, úgy kiébredt, hogy utána két órámba telt visszaaltatni.
Múlt éjjel nem szívtam le, de úgy ébredt reggel, hogy a szemén is jött, meg a fél arcán a rászáradt cucc. Nem tudom mi a megoldás. Így is óránként kelek, van hogy még sűrűbben, mert sír, és akkor szoptatom...
Köszi!
Csak az a baj, hogy a két "leszívós" éjszaka után én voltam teljesen használhatatlan.
És van két nagyobb is (3 és 5 évesek), és ők is betegek. Így összességében az éjszakai (és nappali) műszak már kegyetlen.
(Bár ők most szerencsére alszanak. Viszont a pici itt a karomon, hiába is pihennék, ő nem alszik :o)
Szerintem mindenképpen szívd ki neki, tudom hogy nehéz de te sem szívesen aludnál betegen, taknyos orral. Én legalábbis mindig felkelek éjszaka orrot fújni ha beteg vagyok... Nem lehet úgy normálisan aludni.
Segítséged nincs? Hívj át valakit amíg te egy kicsit pihensz. A nagyok nincsenek oviban?
Mi akkor szívtuk, amikor megébredtek, mert már zavarta őket az eldugult orr.
Szívás után hamar visszaaludtak.
Nincsenek oviban, mivel betegek. Vagyis már lábadoznak. Valami vírus végigment mindegyiken. Először láz és köhögés, majd nátha.
A picinek nemvolt láza. Csak a köhögés.
De fogzik is, így összességében minden éber alvó fázisban megébred már betegség nélkül is. Így meg 20 percenként.
Amúgy éjjel a férjem segít, a nagyokhoz ő kel. Vagy aki ébred, de általában ő.
Csak nulla alvással nem megy. :o(
A nagyoknál nem emlékszem ilyenre, ők orrszívás után visszaaludtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!