Miért kel fel 12 hetesem egyre többször éjszaka?
Veletek van egy szobában, vagy külön? Mert a nagyobbik lányommal voltam éppen így, ahogyan leírtad. Kb ennyi idős is volt akkor. Külön szobában volt, de ott aludtam vele. Mikor elmeséltem a védőnőnek, hogy mi történik, azt tanácsolta, költözzek vissza a helyemre. Azért, mert így nem hallom meg minden rezdülését, viszont ha sír mert komolyabb gondja van, arra úgyis felébredek. Mivel minden moccanására, nyöszörgésre reagáltam, így nagyon fáradt voltam már a végén. Visszaköltöztem a párom mellé, attól a naptól kezdve 1-2x keltem hozzá megint.
Lehet, hogy csak felébred, de ha nem csinálsz vele semmit vissza is alszik magától. Egy kis nyöszörgésre ne vedd ki, csak akkor ha már sír. A pici lányom 13 hetes, ő még velünk alszik, mert nincs több szobánk és a 2,5 évesemhez nem akarom rakni még, de ha csak nyöszörög, nem megyek hozzá. Forgolódik kicsit, cuppog a cumin vagy az öklén aztán elalszik megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!