Ti hogyan csináljátok? Többször kellene enni pépeket a 7,5 hónapos, anyatejes babámnak? .
Hát én így szoktam és a mai napig nagyjából ez a napirend (1 éves múlt és még szopizik):
reggel 7 körül ébred és szopi.
tízórai 10 körül valami gyümölcs általában
ebéd 12 körül (most hogy egyszer alszik) tartalmasabb főzelék
uzsonna (5 óráig inkább nasinak nevezném) 4 -6 körül szintén valami gyümi joghurt vagy puding de ha 6 körül eszik akkor inkább főzelék
vacsi 8kor tejpép és szopi.
Súlyban nem hízik sokat tehát nincs túl etetve.
Amikor kezdtük a hozzátáplálást akkor is ez volt nagyjából csak a kornak megfelelő zöldségből gyümölcsből.
Csak azt nem értem miért nem a répával és a krumplival kezdtél azok azok amik a legkevésbé allergizálnak és a legjobban kombinálhatóak.
Anyatejet hányszor kap még mellé vagy tápszert?
1-es!
Nagyon köszönöm a válaszodat!
2-es: 4-szer szopizik anyatejet nappal és egyszer éjszaka.Jó kérdés, hogy miért nem vezettem még be eddig a krumplit és a répát...most azon vagyok;)
Az én lányom 8 hónapos, így eszik:
fél 7: tápszer
10-fél 11: valamilyen pép, alma, banán, körte, szilva, áfonya, barack, cseresznye + valamilyen gabona (keksz, vagy 7 gabonás pép)
12-fél egy: főzelék+husi, plusz pici tápszer
15-fél négy: tápszer
18: pici Sinlac gyümölccsel
19-fél nyolc-nyolc (mikor hogy): tápszer
Gabonát azért evett már nem? Vagyis a glutént már elkezdted bevezetni?
Kedves 4-es! Nagyon köszönöm a válaszodat!
még nem, most szeretném...nem találtam még (legalábbis az Auchan és Tesco-ban 7 gabonás Milumil kekszet. DM-ben sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!