Anyatejes babának adtatok vizet?
8 hetes csak anyatehes lányomnak nem tudom adjak e vizet.
A fűtés miatt száraz a levegő. Sokszor én is száraz szájjal ébredek. Éjjel többnyire átalussza az éjszakát de sokszor felébred és szopja félálomban az öklét. Ilyenkor gondoltam ihatna vizet ha szabad adni! Tejet nem adnék mert így is 4 hét alatt 950 grammot hízott!
Én inkább ánizs vagy köménymagos teát adtam nekik. Ez nem csak a szomjukat oltja, hanem hasfájás ellen is jó volt.
Van ugyan olyan nézet, hogy az anyatej is szomjoltó, de ez nem igaz. Az anyatej étel, és nem ital.
Adj nyugodtan a babádnak, főleg, ha száraz a levegő.
amikor felébred és szopja az öklét, akkor felébred teljesen?mert ha visszaalszik én nem kelteném fel mégjobban, hogy igyon vizet.
Teát nem adnék neki, lehet, hogy a köménytea jó a hasfájásra, de az én gyerekem a köménymagtól jól felpuffadt, és kínlódott a széltől, akkor megfogadtam, hogy amíg ilyen pici,többet nem eszem én semmi köménymagosat, nagyon kínlódott tőle!
És mennyit? Tuti vizet adnék és nem teát. Ti is adtatok?
Nem ébred teljesen fel, csak nyög néhányat, szopja az öklét, emelgeti a fejét (hason alszik) de utána visszaalszik!
Én nem adtam. Nyári a lányom, de a kánikulában sem adtam neki, csak gyakrabban szoptattam. Az anyatej tökéletes szomjoltó.
Éjjel, ha nem kel fel rendesen akkor ne adj neki semmit. Ha felkel, akkor szoptasd meg. A hízása teljesen normális, nem tudja túlenni magát. Ebben a korban a lányom még legalább 3szor evett éjjel.
A párásító is jól jöhet, ha száraznak lérzed a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!