Akik használtak járókát! Mit tegyek?
8hós a fiam elkezdett mászni.nincs segítségem és rövideket alszik.nemtudom azalatt megcsinálni a házimunkát és főzést!
1 hete próbálom szokatni a járókába de üvölt addig míg ki nem veszem.nagyon frusztrál hogy egyfolytában sír.persze könny nélkül tehát szerintem hiszti.kinek volt hasonló helyzete és mit tehetnék?
köszönöm előreis!
Mi kiskorától bele tesszük és mindig van bent 1-2 játék így szeret ott mindegyik gyerekem. Aki csak akkor teszi bele amikor már tudja a gyerek hogy van nagy hely is akkor azok már nem szeretnek benne.
szerintem hagyjad. ez 1-2 hónap aztán jobb lesz.
A konyhába nem tudod kivinni magaddal? Velem mindig kint van a 9 hónapos kislányom, ott tesz-vesz, műanyag tálkákat pakolgat meg ilyenek. Amióta kúszik-mászik, ő sem bírja a járókát.
Persze vannak olyan helyzetek, pl. ha forró olajban sütsz, amikor nem jó, ha kint van a baba, akkor addig inkább sírjon járókában, mint baja essen a konyhában, de a legtöbb időben nyugodtan kint lehet szerintem veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!