Aki vett járókát, de nem használták, annak mennyi ideig bírta benne a kislánya/kisfia? Kicsi és nem szerette?
Szia. Mi vettünk a lányunknak egy 120x120-as fa járókát úgy 5hónapos korában. Addig tettem csak bele amíg takarítottam,hogy ne mászkáljon a felmosott területeken,ne legyen vizes. Ez kb negyed óra volt, de végig üvöltötte az egészet. Pár alkalom után kivettem és egy kölcsön kapott pihenőszékbe tettem, vittem magammal mindenhová amíg takarítottam, így jó volt. Utálta a járókát. Aztán 8hónaposan mikor már lépegetett, nem akart a pihenőszékben lenni, állandóan előre billent mert ki akart szállni, akkor megint a járókához folyamodtam, de ugyanaz volt a helyzet mint előtte. Maradt az etetőszék, abban figyelt mit csinálok. Amióta megy, azóta meg segít nekem :o)
Szóval a járókát nem igen használtuk ki, most is a játékai pihennek benne....
Az én gyerekeim ( a fiam 3 éves, a lányom 8 hónapos) pl. simán kibírtak/kibírnának benne akár 1 órát is, de én nem szeretem annyira, mert meggyőződésem h túl sok járókázás visszaveti őket a fejlődésben. Nekem az egész lakásban mászhattak 4 kézláb, minden bababarát magasságba volt helyezve ami meg nem azt gyerekzáraztuk. (vagyis z még most is így van).
Úgyhogy nálunk pl. bírták volna, csak én viseltem nehezen:)))
Persze amikor muszáj alkalmazni akkor muszáj.de állandó használatra már nem vennék mai eszemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!