Akik nem használtak járókát, hogyan oldották meg a mindennapokat?
Á,nehogy vegyél újat emiatt!Próbáldd meg bababiztossá tenni a környéket,amennyire csak lehet.
Amíg pár perces dolgod van,használhatod a kiságyat is.
Tudom,hogy itt most nem rólam van szó,de azért leírom.Mindig a padlón volt a kisfiam,játszószőnyegen,vastag takaróval,párnákkal körberakva addig,amíg nekem egyéb dolgom volt.Aztán,ha végeztem,én is mellételepedtem,vagy magamhoz vettem a kicsit.
Nem volt járókànk!
Úgy kell szerintem alakítani a lakást, hogy bababarát legyen! Kábeleket konektorokat elrakni ledugózni, szekrényekben fentre tenni a veszèlyes dolgokat hogy ne èrje el, porszívózni felmosni hogy ne legyen kösz amit megeszik!
Ha wc- re kell menni itt a kiságy!
Egy, màsfél èvesen is èrdekli majd a konektor, kábelek, minden kösz a földön, akkor meg már kimászik a járókából kiságyból!
Szóval a lakàst kell hozzá alakítani
Szia
Én nem vettem járókát.Amit lehetett eldugtam,raktam stb A kiságy is csak alvásra volt használva.Hamar megtanulta mit szabad és mit nem.Az egész lakás olyan volt mint egy baba szoba szóval biztonságos így amikor én főztem ő nyugodtan tudott játszani bárhol (a konyha volt az egyedüli ahol csuktuk az ajtót és nem mehetett egyedül be)
2 gyerkőcöm van. A nagy 3 éves a kicsi 1. Mindkettejüknél azt az elvet követtem amit írtak előttem, BABABIZTOSSÁ kell átrendezni a lakást. Mondjuk én tudtam hogy kis korkülönbséggel szeretnénk a tesót tehát értelme se lett volna visszarendezni a dolgokat most hogy a nagy már értelmes:)
Tehát mi a 50 nm-es panelt is bababaráttá tettük (veszélyes dolgok elérhetetlen magasságban vagy szekrényben babazárral ellátva.
Macerásnak tűnik de meg lehet ám szokni. Én már közel 3 éve a babazárakat kapcsolgatom ki be :))) Már furcsa is lenne ha nem kéne:)
Vezetékek vezetékrendezőben vagy ott futnak ahol nem érik el. Ajtók csukva, (a hálószokák ajtajai) wc, fürdő ajtó is. (ha alszanak akkor nyilván nem).
És a nappali meg bababarát és rájuk látok mindenhonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!