Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 napos babámat keltsem? Mit...

11 napos babámat keltsem? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Minden rendben volt vele, a kórházból is úgy jöttünk haza. 3100 grammal született, 3000-el hoztuk haza az 5. napon, ma mértem, 3140 gramm. 3 óránként keltegetem napközben, mert aludna egyhuzamban 5-6 órát is szerintem, azt meg nem akarom, meg a cicim bedurran olyan sok kihagyás után. Fél 9-kor evett, most alszik. Keltsem fel éjfél körül, vagy nem baj, ha mondjuk csak hajnalban kér enni?

És napközben keltegessem még? Vagy mit tanácsoltok?

Egy-egy szopinál 70-80 grammokat eszik, nagyon ügyes :)

Első baba, és még kezdő vagyok :)

2012. dec. 30. 22:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nos én így utólag keltegetném nappal 3óránként tuti. nem hízott csak hazajöveteli súlyához képest 140 grammot 1 hónaposan. most pedig tápszeresek vagyunk. Nem akarlak megijeszteni, de nálunk is ugyanez volt, igény szerinti szopi, sok tej, majd szét durrantam, de hallgattam a "hagyjam aludni, úgyis felkel" tanácsokra. Hát Ő nem kelt fel amikor éhes volt. Fejni meg nem tudtam egyszerűen nem jött fejőgéppel, kézzel meg csak szerencsétlenkedtem. Hetente mérd le a súlyát az nagyon fontos!!!!
2012. dec. 31. 13:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Attól, hogy igény szerint szopizik a baba, az elején a felesleget nagyon is célszerű lefejni és eltenni! Fura ha valakinek van teje, de nem lehet lefejni. Ilyet én is ismertem, bár az illetőnek a baba "sem tudta kiszívni", szóval nem tudom, akkor hol is volt a tejcsi.

Ha fejni nem akarsz, de aggódsz, nehogy keveset egyen, álometetésben is etetheted, azaz nem kelted fel, csak cicire teszed. Ha éhes, így is enni fog. De én nem kelteném, egyik gyerekemet sem keltettem soha evés miatt.

2013. jan. 2. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!