11 napos babámat keltsem? Mit tanácsoltok?
Minden rendben volt vele, a kórházból is úgy jöttünk haza. 3100 grammal született, 3000-el hoztuk haza az 5. napon, ma mértem, 3140 gramm. 3 óránként keltegetem napközben, mert aludna egyhuzamban 5-6 órát is szerintem, azt meg nem akarom, meg a cicim bedurran olyan sok kihagyás után. Fél 9-kor evett, most alszik. Keltsem fel éjfél körül, vagy nem baj, ha mondjuk csak hajnalban kér enni?
És napközben keltegessem még? Vagy mit tanácsoltok?
Egy-egy szopinál 70-80 grammokat eszik, nagyon ügyes :)
Első baba, és még kezdő vagyok :)
Attól, hogy igény szerint szopizik a baba, az elején a felesleget nagyon is célszerű lefejni és eltenni! Fura ha valakinek van teje, de nem lehet lefejni. Ilyet én is ismertem, bár az illetőnek a baba "sem tudta kiszívni", szóval nem tudom, akkor hol is volt a tejcsi.
Ha fejni nem akarsz, de aggódsz, nehogy keveset egyen, álometetésben is etetheted, azaz nem kelted fel, csak cicire teszed. Ha éhes, így is enni fog. De én nem kelteném, egyik gyerekemet sem keltettem soha evés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!