Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beteg babám nem eszik, nem...

Beteg babám nem eszik, nem iszik. Pedig innia muszáj lenne. Mit tegyek? Hogy "erőszakoljam" rá? Teát próbálok adni neki, azt szereti, de most nem kell neki.

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Én kortyonként nyomtam a szájába fecskendővel.

Nagyon lázas volt, innia kellett. Megmondta az orvos, hogyha nem sikerül 2 decit reggelig belediktálnom, akkor vihetem infúzióra. Alvás közben is itattam.

2009. aug. 25. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is rendes ill. Nurofenes fecskendővel nyomtuk a babába a folyadékot, amikor beteg volt. Az életkorától függően jó lédús gyümölcsök is szóba jöhetnek folyadékpótlásként. Egyik ismerősöm babája imádott fürdeni, miközben anya lefürdette egy szivaccsal csavart vizet a szájába.

2009. aug. 25. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Mink is a Nurofen es fecskendöt használtuk.Mást nem fogadott el.
2009. aug. 25. 21:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok. Most ezzel a módszerrel próbálkozom, de így sem fogadja el. Mindenesetre 10 percenként fecskendezek a szájába, de ordít végig. :((
2009. aug. 26. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!