Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónaposan hogyan kell/...

4 hónaposan hogyan kell/ lehet leszoktatni a babát az éjszakai evésről?

Figyelt kérdés

Tudom elég megosztó téma,és ha nem lenne muszály nem is tenném. Második baba,így némi tapasztalatom van már, a nagy is addig kelt éjszaka,míg szopizott.

A kicsi,mint említettem 4 hónapos, egész jól aludt miután megszületett,majd 3 hónaposan már hasra tudott fordulni, na innen kezdett egyre gyakrabban ébredni, és csak szopizással visszaaludni. Hiába próbáltam ringatni, nem aludt el.

Egy hete valami megváltozott, elkezdett fájni a hasa, sokat sírdogált, semmi nem volt jó neki. Voltunk orvosnál, kapott szirupot. Szépne javul, jönnek a pukik, kaki is van már mindennap. De az éjszakai ébredés megmaradt, olyannyira,hogy 8 kor elalszik, 11kor mer kel enni, és onnan 1,5-2 óránként. Tejem nagyon sok van,így az nem lehet hogy kevés. ÉS reggel megint egy órás sírás(ordítás) lett az éjszakai evésből. Feszítette magát, húzkodta alábát.

Mit csináljak??? Fogalmam sincs hogyan kellene erről valamelyest leszoktatni,legalább 1-2 evésre

2012. dec. 30. 08:11
1 2
 11/12 xStefix ***** válasza:

Te nem kezdtél el enni valamit mostanában?

Kérdező, ugye tudod, hogy a szopizással fájdalmat is csillapít a babád? Akár fogzik, akár a hasa fáj, akár bármi egyéb, nem ok nélkül kér szopizni!

2013. jan. 2. 18:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nem lehet hogy esteleg a foga jön? Kislányom 5 és fél hónapos, a múlthét egy rémálom volt másfél-két óránként fent volt, aztán láttam hogy duzzadt az ínye, egy-két nap és áttörik a foga. Viszont adtam neki Viburcol kúpot és az segített, most már csak kétszer kell éjjel.
2013. jan. 2. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!