Hány hónaposan lehet leszoktatni az éjszakai szopiról?
Az enyém 11 hónapos, ma kezdem.:)
Tartok is tőle rendesen, de a védőnő szerint is csak megszokásból kel, és minél előbb túlesünk rajta, annál jobb. (Már korábban kellett volna.)
Ha csak egyszer-kétszer kelne, nem is zavarna, de múlt éjjel 7-szer kelt, előtte meg 9-szer. Most nagyon eltökélt vagyok.:D
Nem lehet azt mondani, hogy minden gyereknél x hetes vagy hónapos korban. Erre mindegyiknek meg kell érnie. Az, hogy "megszokásból" ébred, h.lyeség! Aki álmos, nincs semmi baja, az alszik. Még a babák is. Nálunk így alakult:
1. baba: fél éves koráig éjjel is evett, pedig nagyban tápszeres volt+ hozzá is tápláltam.
2. baba. 6 hetesen már átaludta az éjszakákat, anyatejes volt, nem én szoktattam le, nem is próbálkoztam semmivel.
3. baba: 3 hónapos korában, akkor még bőven csak anyatejes volt...
4. baba: 15 hónapos korától nem ébredt éjjel, addig bizony volt, hogy 10x is és csak cicin aludt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!