Mekkora volt 5 hónaposan a babád?
Az én kislányom 6960g és 66 cm anyatejes.41fej42mell körfogattal.36+4napra született 2850g és 49cm-el.
Nem túl kicsi?A fiam ennyi idősen 2 kgal és 4cm-el nagyobb volt.Úgy zavar?Nem lehet hogy gyenge a tejem és azért ekkora?A védőnő is azt mondta hogy lehetne nagyobb is:(Pedig vannak hurkácskák,meg jókedvű mosolygós kis egészséges a gyönyörűm.
5 hónaposan pont 9 kiló volt (3850 g-mal született). Kizárólag anyatejes volt még 5 hónaposan.
Szerintem a te kislányod nem kicsi. Én ezt a súlyt mondanám átlagosnak, szerintem az enyém nem átlagos méretű, hanem nagyobb.
Miért lenne kicsi? És ha az is lenne, akkor mit tudnál tenni?
Az én lányomra mindenki azt mondta nagyon nagy baba. 5 hónaposan 66 cm volt (ha úgy tetszik sztenderd) és 7400 gramm. Azaz mindössze 400 gramm több volt a te lányodnál.
A kislányom 01.03-án volt 5 hónapos:8250g és 69cm volt akkor.41/41 a fej/mellkörfogat.
4050g és 57cm volt születésekor.
Ő tápszeres egyébként.
Szerintem nem kicsi a lányod súlya,főleg,hogy korábban is született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!