Elkezdhetnék sinlac-ot adni? 5 hónapos baba
azt hiszem,kevés már a tejem,reggel még jóllakik vele a kisfiam,de délután,estefelé már mindig nyügösködik,hiába teszem cicire,nem elég neki.
elsö perctöl problémás volt a szoptatás,úgyhogy örülök annak,hogy egyáltalán idáig tudtam anyatejjel táplálni.
de már pár napja esténként tápszerrel egészítem ki az adagját,ezt szeretném kiváltani a sinlac-kal.
mit tanácsoltok?
akár már ma este adhatnék sinlac pépet?és mennyit belöle?
a gyüm.kóstolgatást már elkezdtük a múlt héten

azért szeretném kiváltani,mert ha nem muszáj nem akarok tápszert adni.
abban bízom,hogy napi 2-3 evésre való tejem még sokáig lesz,a többi meg akkor gyümi,fözelék,sinlac lenne

A Sinlac is tápszer! Az én dokim semmilyen tejpépet nem javasol,a Sinlacra meg azt mondta, hogy csak nagyon elmaradt, nehezen hízó babáknak írják fel. A normálisan fejlődő babákat úgy eltelíti, hogy kevesebbet fog enni és nem fog hízni tehát az ellenkező hatást érjük el vele.
Mivel én bízom a dokinéniben azt mondom inkább adj neki tápszert.

Szia!
Szerintem jó a sinlac! Nekem is pont ugyanígy volt ahogy neked. Délutánra, estére kevesebb volt a tejem. A védőnő ajánlotta, hogy nagyon jó, és tudok ízesíteni vele főzeléket, gyümölcsöt is. Én 5 hónapos kora óta adom a babámnak, és nagyon szépen fejlődik, nem kövér, nem sovány. Nem is adok sokat belőle, mert mindig szopi után kapja. Kb 50ml vízhez 2 evőkanál ( ha kissebb adagot készítesz ) Ha többet is kér akkor ennek a dupláját kapja. Ha reggel még van bőven tejed, és napközben is szoptatod igény szerint, szerintem kap elég tejet a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!