Hidd el mint mar irtam is, talalnek en nalad olyat amire mondhatnam h mekkora idiota vagy h ezt v azt megveszed es nem a gyerekre koltod. Neha azert tessek gondolkodni is a megnyilvanulas elott!
2013. jan. 1. 08:25
32/44 anonim válasza:
Az a lekezelő stílus! Szoktam gondolkodni kedves utolsó. Igen annak örülök, hogy ebből is folyik be pénz csak kár, hogy mi abból keveset látunk. Tuti, hogy emelkedni fog még a cigi ára.Jól is teszik, hogy már lassan luxuscikké teszik ezt a káros szokást.Hátha ettől majd több édesanya leszokik. Édesanyám is dohányzott, most szokott le, hogy már daganatos beteg :(
2013. jan. 1. 11:09
33/44 anonim válasza:
Ja és Boldog Új Évet nektek..
2013. jan. 1. 11:10
34/44 anonim válasza:
Itt meg a másik 73%-os.
Annyit tennék még hozzá, hogy engem speciel az is zavar, ha az utcán fújjátok jobbra-balra a füstöt, ha mondjuk kénytelen vagyok én, vagy a gyerekem emiatt "szívni". Sőt, ha mondjuk a szomszéd vagy a fölöttem levő teraszon fújjátok, már az sem magánügy. Olvassatok utána, hány méteres körzetben károsít a ti kis "magánügyetek"!
2013. jan. 1. 11:26
35/44 anonim válasza:
Oké, akkor ne vezess autót sem, mert az is károsít, ne fújkáld magad parfümmel, mert van olyan ember akinek irritálja az orrát ha elmész mellette, ne használj semmiféle légfrissítőt, mert lehet h vmeik vendégedet zavarja, csak nem mondja, ne süss palacsintát, se bundáskenyeret, mert csak büdösít.. ugyanmáááár. Ne haragudj, de te akkora... huhh hagyjuk!
2013. jan. 1. 11:37
36/44 anonim válasza:
Bocs, de komolyan hasonlítod a bundáskenyér meg a palacsinta "szagát" a cigifüsthöz???
Hát akkor én most itt feladom, szép életet neked!
2013. jan. 1. 11:47
37/44 anonim válasza:
Nem, csak tudod vannak még "szagok", amik irritálják az embert, csak te ezt nem fogod fel!!!! Mert te egy tipukus itélkezős vagy és ha vki nem ugy csinálja, ahogy szted jó, akkor már szar hülye, "idióta" ember. Gondolkozz már el nagyon picit magadon!
2013. jan. 1. 11:51
38/44 anonim válasza:
1. Én senkit nem idiótáztam le. (Mint írtam, a másik 73%-os vagyok)
2. A cigifüst nem egyszerűen irritál, hanem megbetegít, rákot, asztmát csinál bennem vagy a gyerekemben, azért, mert te és a hozzád hasonlóak cigiznek. Ezért nem magánügy, ha a környékemen rágyújt valaki, még akkor sem, ha az illető a rokonom.
2013. jan. 1. 13:27
39/44 anonim válasza:
ahha. Szal ne gyujtsak ra a toled 10 meterre levo sarkon mert asztmas leszel. hmmm... ez nagggyon komoly!!!
2013. jan. 1. 13:45
40/44 anonim válasza:
legyszi mostantol ne ulj kocsiba mert az meg engem karosit. koszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!