Hogyan altatjátok el a babátokat esténként?
Figyelt kérdés
Minden korosztály érdekel,pár hónapostól pár évesig.2012. dec. 29. 15:14
11/15 anonim válasza:
Na mi van, ki van javítva a kérdés? Csoda történt! A kérdező megtanulta legalább, h nem "altassátok", hanem altatjátok. Én örülök ennek.
12/15 anonim válasza:
A kisfiam 6,5 hónapos. Amíg egész kicsi volt, fürdés és szopi után egyből elaludt a kiságyban. Most fürdés és tápi után (ezt kap kb. 3 hete) még játszik egy kicsit az ágyában, Mindenesetre nem altatom, ha látom, hogy álmos, lerakom aludni.
13/15 anonim válasza:
4 es fel honapos a fiam, 2 hos kora ota alszik egyedul vacsi utan. van h latom h nem almos, olyankor kiviszem a nappaliba es mar csak akkor rakom az agyaba ha almos. nincs baj sosem, 5 perc alatt elalszik csendben. Neha meg felemeli a fejet es nezelodik, de akkor sem nyoszorog,tudja h alvas ido van. 2 hos koraig pedig csak ugy tudott elaludni h engem nezett, nem mozdulhattam mellole 1 oran ketesztul :) de akkor sem volt baj, ugyes volt csak jo volt neki h ott vtam.
14/15 anonim válasza:
4 évesem fogmosás, mesélés után 8 óra körül alszik az ágyában. 9 hónapos testvérénél hatkor fürdetés, negyed hétkor az ágyában alszik el egyedül.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
2012. dec. 29. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!