Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, aki egy...

Van itt olyan anyuka, aki egy éves kor előtt vezette be a tejet? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 21:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

"A tehén nem az embernek tejel!!!" Ebben igazad van a tehén szempontjából,de ha ezt nézzük a csirke sem azért bújik ki a tojásból hogy az ember megegye!

Ha annyira nem jó a tehéntej miért árulják mégis??? Miért nem "emberi tejet" isznak az emberek?

Persze mondhatni hogy abból képtelenség annyi mennyiséget "előállítani" és igaz is,de ha annyira rossz lenne a tehéntej nem árulnák a boltban szerintem!!!

2012. dec. 29. 13:40
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

És azon mit nem értesz hogy nem ezen nő fel hanem 3 naponta iszik egy pohárral?

Nem feles bolti tejet kap enni hanem megkínáljuk tejes dolgokkal is.

Írtam 6-7-8 hónaposan folyamatosan bevezettük a tejet.

18 hónapos és még szoptatom, onnan meg a kajából megkapja amire szüksége van.

Erről van szó ,nem arról hogy ezt kapja fő tápláléknak.

Mit kell értetlenkedni ,meg csak azért is ,szöveg értelmezni kéne,nem ész nélkül hajtani a hülyeséget.

2012. dec. 29. 13:53
 13/19 anonim ***** válasza:
61%

"Ha annyira nem jó a tehéntej miért árulják mégis??? Miért nem "emberi tejet" isznak az emberek? "

A bagót miért árulják mégis, mikor bizonyítottan káros?!

Az embernek pedig felnőttként nincsen szüksége tejre, csak valaki szereti és a mi kultúránkban sok kaja készül belőle. De ez kultúra és nem szükség! (pl japcsik egyáltalán nem isznak tejet)

A természetben minden élőlény a saját kicsinyét táplálja a saját tejével, más faj tejét nem fogyasztja. A tehéntej egyfajta megalkuvás, ha elfogy az anyatej. De nem azt jelenti, hogy ez a tökéletes megoldás.

2012. dec. 29. 14:32
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

meg a junior tejitalnak miért kellene HA-snak lennie?????!

Meg ezt írod: "A sok mű lötty meg rákkeltő,20-40 év múlva....Persze jó üzlet ,jó pénz van benne. "

aha.... szóval megint itt tartunk, hogy aki azt ad, az szar anya..

A tápszer IS "mű lötty". Azzal mi van?? Az se adjam a gyereknek?!

2012. dec. 29. 17:04
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

[link]

<div class="title">Milupa Junior gyerekital 12hó+</div> <div class="title_small">1-2 éves kor között</div> <div class="text"> Gyerekital 1 és 2 év közötti kisgyerekeknek. Optimális mértékben tartalmazza a fehérjét és a különböző ásványi anyagokat a tehéntejjel szemben. </div>

Milupa Junior gyerekital 12hó+

1-2 éves kor között

Gyerekital 1 és 2 év közötti kisgyerekeknek. Optimális mértékben tartalmazza a fehérjét és a különböző ásványi anyagokat a tehéntejjel szemben.

2012. dec. 29. 17:05
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
2012. dec. 29. 17:07
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
2012. dec. 29. 17:08
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
legalább vedd a fáradtságot, és nézd meg!!
2012. dec. 29. 17:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Látom forrtak az indulatok! Elárulom, hogy én három hónapos koromig szoptam, majd utána hígított tehéntejet kaptam és semmiféle bőrbetegségem illetve ételallergiám sincs, de még parlagfű allergiám sem. Részben ezért érzem úgy, hogy ez a dolog nagyon túl van lihegve. Másrészt van egy ismerősöm, aki hat hónapos kora óta itatja a gyereket tehéntejjel és semmi baja. Valaki kérdezte, hogy miért akarok sietni ezzel? Azért, mert egy éves kora körül szeretném elválasztani, ami lehet 15 hónapos kor is, és szeretném, ha nagyon lassan, fokozatosan ismerkedne a tejjel. Egyébként úgy döntöttem, hogy várok vele még legalább másfél hónapot. Akkor lesz 11 hónapos.
2012. dec. 30. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!