Cumizik a babád?
Kérlek azt is írjátok le, mennyi idős a babátok:)
pl.: igen, cumizik, 10hónapos, fiú
igen cumizik, 6,5hónapos fiú
sajna még 3 évesemnek is kell az alváshoz, ő is fiú
A lányom nagyon cumifüggő volt, önnyugtatáshoz, elalváshoz mindig kellett neki. 3 évesen megkérdezte, hogy a Matukának miért van olyan csúnya foga elől, mondtam, hogy mert sokat cumizott kiskorában, erre a hiúsága felülkerekedett és kidobta az összes cumiját... viszont elkezdte az ujjszopást, bár szerencsére csak elalváshoz kell neki. most 4,5 éves és még mindig cuclizik.
A fiam viszont sosem akart cumizni, amikor próbáltam adni neki mindig messzire elköpködte, és az ujját se akarta szopni sosem.
Érdekes, hogy a fogsoruk egyenlőre még ugyanolyan, alul kissé befelé dőlnek az elülső fogak és elég szorosan is vannak nekik. Mindenki szekálja a lányomat, hogy a cumi nyomja a fogát és csúnya lesz stb, de ő már elég okos, hogy érveljen, hogy dehát az öccsének ugyebár cumi nélkül is ugyanilyen... :) lövésem sincs, mikor fogja elhagyni, emlékszem, én még alsós koromban is szoptam az ujjamat és amikor másodikos osztálykiránduláson voltuk, este kinevettek a többiek. Remélem neki lesz annyi esze, hogy nem hozza majd ilyen helyzetbe magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!