Miért kezdik el egyes anyukák 4 hó előtt a hozzátáplálást?
minek? 4 hós kortól ajánlott tápos baba esetéban, tejes babáknak 6 hóstól. Persze mert anyáink is..igen, és meg lehet nézni mennyi allergiás, emésztési problémás ember van, fiatalok. Anno meg gémeskútból vették a vizet, de gondolom ma már vezetékes vizet használ majd mindenki. egyre több mindenre derül fény, miért nem inkább örülünk ennek, és élünk a lehetőséggel hogy minél kevesebb betegség üsse fel a fejét.
Egészen egyszerűen a kis pocakjuk nem tudja jól feldolgozni, a bélbolyhok sérülnek és nem akkor lesz baja, amikor megette; hanem lehet hogy 2,,6,10, év múlva jön ki. Miért növeljük meg ennek az esélyét?
Komolyan nem értem, de szeretném tudni, hátha van valami magyarázat amit nem ismerek...
Nem provokálok, komolyan érdekel a téma. Miattam aztán ne húzza fel magát senki, nem ér annyit, higgyjétek el.
Aki alig vátra a 3hót: megértem, és valszeg ILYEN HELYZETBENn is ezt tettem volna.
Emgen az érdekel, ha nem volt orvosi/hízási probléma, miért kezdik el 2 hósan a sió almalevet pl.
Legyen már valakiben annyi hogy le is írja hogy igen, én adtam ezért meg ezért(nem orvosi/hízási ok)...
De nem, lapítotok,meg lepontoztok..talán nincs indok???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!