Rosszul alvó babák mikor kezdenek jobban aludni?
Ja igen, szopizik, bocsánat. :)
Kap mellette mást is?
Te eszel olyasmit is, ami gondot okozhat neki?
hat tanacskent annyit, hogy 3 napig ne egyel mast csak krumplit, parolt husit, meg kiflit kenyeret, ha igy sem javul a helyzet akkor nem a tej miatt van a hasfajas, ha jobb a helyzet akkor minden nap valami ujat egyel, igy ki tudod szurni mitol fajhat a pocak
ami nalunk gondot okozott az a paprika volt, de baratnom pl. a kirantott dolgokat nem ehette, a bundatol fajt a kicsi hasa, ami eleg erdekes, de csak a bunda utan volt fent a kicsi egesze ejjel
Mindent szabad, amit a pici bír. :)
Első-hátsótej arányára figyelsz? Alaposan kiürül a melled?
Ha fejtél is, akkor valószínűleg tudod, hogy kb. mikor lesz "üres", amikor eléggé felpuhul, lelapul.
De, azt is tudd, hogy a tej folyamatosan termelődik: még ilyen üres állapotban is kb. 15-20 percenként újra jön egy-egy tejleadás! Vagyis megéri gyakran szoptatni, illetve ahogy a pici elfogadja, mert azzal nő a mennyiség.
Nem tudom, kicsit olyan sztrájkolósnak tűnik nekem a dolog, de tudni kéne, mi zavarja, miért nem "élvezi" a szopizást.
Nem indult meg a fogzás?
Illetve nem kap mást is cicin kívül? Cumi, üveg? (Halkan megjegyzem, ha sokat szopja az ujját, néha az is okozhat cumizavart, sztrájkot.)
Nem tudod valamihez kötni az első ilyen napokat?
Szerintem fogzik, mert duzzadt az ínye, csurog a nyála.
Elejétől kezdve idegesen szopizott, hol bekapta, 2-3-at szívott, aztán kiköpte. Azt hittem elnövi, de nem. A kezét, öklét is szopta a pocigörcsök idején, meg, ha böfizni kellett neki, míg ki nem jött. Most áttért a hüvelykujjra, mutatóujjra hasfájás idején, illetve már meg is harapta, mert felsírt.
Eleinte azt hittem, a nagyobb tesó zavarja, de különvonulva sem eszik.
Amúgy nem kapott cumit, cumisüveget az 1. héten a kórházban kapott, de utána rendbe jöttek a dolgok itthon.
Kb 2 hete volt olyan nap, hogy 8-tól 4-ig csak néhány kortyot ivott, 4-kor lakmározott be, aztán folyton bukott. Ez két napig tartott, majdnem begyulladtak a melleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!