Miért alszik ilyen rosszul 9 hòsom?
Szia. Pont tettem fel egy hasonlo kerdest. Kisfiam ma 9 honapos es nalunk is ez megy vagy kb 3 honapja.
En most kaptam a tippet hogy ez lehet akar fogzas, de inkabb mondjak szeparacios szorongas.
A legjobb tipp amit en is kaptam, hogy nagyon sok turelem kell, es kitartas, ennek az idoszaknak is vege lesz egyszer. En is ejszaka magamhoz veszem a kisfiam, es mint nalatok hajnali 2-3ig fel-fel sir, de utana reggel nalunk fel7ig alszik.
utolso vagyok ismet
Hidd el en sem szeretnem ha megszokna hogy nalunk alszik, de en is rakenyszerultem hogy inkabb velem aludjon mint hogy egesz ejjel acsorogjak es ringassam a szobajaba.
Nalunk kozel 3 honapja tart ez az allapot es mar olyan voltam mint egy zombi. Tegnap ejjel viszont beraktam magam melle, es hihetetlen, de olyan erosen bujt hozzam es ugy aludtunk. Jo erzes volt. Viszont napkozben tovabbra is a sajat szobajaban sajat agyaban alszik. Hidd el, ha csak az ejszakakat veszelitek igy at, nem fog atszokni, de neked is kell a pihenes.
Ne féljetek, nem fog örökre odaszokni:). Ha most megkapják a gyerekek azt, amire szükségük van, akkor nem marad az igény kielégítetlen, vagyis át fog tudni rajta lépni= amikor eljön az ideje át lehet "szoktatni" a saját ágyába:).
Kedves 5ös1 és 7es, örülök, hogy jót aludtatok:)(válaszoltam amott a kérdésedre:) )!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!