Mit adjak a 3 hetes picimnek ha most visszük el először magunkkal és rájön a sírás, esetleg éhes? Kb.2 órát leszünk vele távol, de szoptatni nemigen lesz lehetőségem. Vizet, tápszert? Lefejt anyatejem nincs.
mi úgy csináltuk, hogy teljes menetfelszerelésben megszoptattam és rögtön utána indultunk, így bírta 2 órát. Tápszert nem vinnék, nem is tudod melegíteni.
Biztos nem tudsz ott szoptatni?
Mi is ma megyünk először hosszabb útra.
Vizet bekészíthetsz,de próbáljatok rögtön szopi után indúlni és akkor 2 órát kibír.Főleg ha elalszik.
Ha felébred.lehetőség szerint inkább szopiztasd.
Anyatejes csak?
Mert akkor tápszert még véletlenűl se adj neki.
Szia
Mi most voltunk egy pár napja ebben a cipőben,hogy messzebbre mentünk sétálni..Úgyértem,hogy kocsival mentünk el,és ott sétafikáltunk..Viszont elment az idő,és már szerintem éhes lett a kicsikém,de nálunk volt a cumikája,és pont indultunk is haza,így a szájába raktuk,és kb. 6 másodperc alatt álomba is cumizta magát..:) Úgyhogy ha nálatok is szereti a cumit,szerintem vidd magaddal,és vesd be..:)
Ha meg nem szereti a cumit,és nincs mit tenni,akkor valahova "elbújsz",és megeteted..Én mondtam is a páromnak,ha nagyon éhes lesz,és nem lehet lenyugtatni,akkor én biztosan megetetem a kocsiban,vagy akárhol...Rátettem volna magunkra egy pelust,és szerintem úgy oldottam volna meg.
De pont most beszéltük,hogy lekéne ugrani a velencei tóra egyet hekket enni,meg sétálni egyet,és hát oda is Pestről idő odaérni,és biztos,hogy közben etetni kéne..,hiába kajcsiztatnám meg indulás előtt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!