Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hús bevezetésénél hogy főzitek...

Hús bevezetésénél hogy főzitek meg, sóval, vagy anélkül? 7 hós babának.

Figyelt kérdés

2012. dec. 23. 19:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én ugyan só nélkül főztem, de krumplival, répával és brokkolival együtt, így lett egy kis íze. És ha anyatejjel vagy tápszerrel turmixolod pépesre, akkor édeskés lesz az íze.

Boldog karácsonyt!

2012. dec. 24. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
Só nélkül. Megette mindig.
2012. dec. 25. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
Hét hós korában még só nélkül. Kb 8hós volt, amikor a mi húslevesünkben főztem meg a húst a kisfiunknak és utána azt fagyaztottam le. Abban már volt só, de abban sem sok, mert egyáltalán nem főzök sósan.
2012. dec. 26. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim válasza:
Nekem a gyerekorvos és a védőnő is azt mondta, pici sót, barna cukrot lehet hozzáadni a baba ételéhez. Sóból a gyógyszertárban kapható tiszta sót ajánlották, mert abban nincs kálium. A boltban kaphatóban meg állítólag van és az nem egészséges. Nem értek hozzá, hiszek nekik. A lényeg, hogy a babám is imádja, ahogy főzök neki.
2013. aug. 5. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!