Hús bevezetésénél hogy főzitek meg, sóval, vagy anélkül? 7 hós babának.
Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 19:54
11/14 anonim válasza:
Én ugyan só nélkül főztem, de krumplival, répával és brokkolival együtt, így lett egy kis íze. És ha anyatejjel vagy tápszerrel turmixolod pépesre, akkor édeskés lesz az íze.
Boldog karácsonyt!
13/14 anonim válasza:
Hét hós korában még só nélkül. Kb 8hós volt, amikor a mi húslevesünkben főztem meg a húst a kisfiunknak és utána azt fagyaztottam le. Abban már volt só, de abban sem sok, mert egyáltalán nem főzök sósan.
14/14 anonim válasza:
Nekem a gyerekorvos és a védőnő is azt mondta, pici sót, barna cukrot lehet hozzáadni a baba ételéhez. Sóból a gyógyszertárban kapható tiszta sót ajánlották, mert abban nincs kálium. A boltban kaphatóban meg állítólag van és az nem egészséges. Nem értek hozzá, hiszek nekik. A lényeg, hogy a babám is imádja, ahogy főzök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!