Elvileg lehetséges, hogy már a légzésfigyelő HANGJÁRA felébredjen a baba, anélkül, hogy megérintenénk őt?
Elsö lányomnál rendszeresen csipogott az elején.lvsta
Ekkor utánna olvastam, mert nagyon idegesített.
Ezek a légzés figyelök 15 mp légzés után csippannak egyet, majd 20 mp után erösen csipognak.
A babáknak az elsö 3 hónapban rendszeresen kihagy a légzésük. Ez 15 mp-ig tarthat egy egészséges babánál maximum, és ezek után az agy aegy riasztást ad le, hogy vegyél levegöt, és ekkor egy mély lélegzet jön és a baba tovább lélegzik. Na pont ezért van az hogy meddigre oda érsz neki a belsö riasztása már meg volt, és csak azt látod, hogy lélegzik.
Második lányomnál 1x csippant, de akkor is ébren voltam és szuszogott, a lányom, szóval az tuti csak téves riasztás volt. de nála soha nem voltak 20mp-es légzés kihagyások.
Légzés kimaradásnál a csipogás kizökkenti a babát és vissza áll,komolyabb baj esetén nem.
Én nem értem hogy mi értelme,légzésfigyelő nélkül ,nézegetni a gyereket hogy lélegzik ,e mert ha nem akkor b@szhatod. Ha 0-24 ig lesed akkor oké, de az kizárt.Mit csinálsz ha 30 perce történt,akkor bocs nekem felesleges luxus a légzés figyelő? Komolyan nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!