Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindig kivasaljátok a babátok...

Mindig kivasaljátok a babátok összes ruháját?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 18:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nem azért nem vasalok mert nincs rá időm, mert renegeteg időm van. Hanem mert teljesen felesleges. Ha a páromnak tárgyalása van arra kivasalom neki az inget meg a nadrágot, de mást soha nem vasalok. A gyerekruhát a világon a legfölöslegesebb dolog vasalni.
2012. dec. 24. 01:59
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Minek ezen veszekedni? :) Aki amúgy is vasal, az úgyis vasalja a babája ruháit, aki meg nem, az nem. Nem fogjátok egymást meggyőzni, gyűlölködni meg minek...

A kérdésre a válaszom amúgy: Nem, én a nem-vasalók táborát erősítem, az első gyerekem pár hónapos korában szoktam le róla, a másodiknál így már egyáltalán nem vasaltam semmit. Mondjuk ha már fertőtlenítés, akkor én ecettel öblítek, az is fertőtlenít. (Nem mintha bármit fertőtleníteni kéne, de ez más tészta, ne menjünk bele.)

A ruhák amúgy vasalás nélkül is kirúgják magukat a pulcsik alatt pár perc alatt, itthonra meg nem törődöm ezzel, inkább pihenek, vagy a babámmal vagyok.

Az megintcsak egyéni, hogy melyik gyerek mellett mit lehet megtenni, az egyik gyerekem mellett még vécére is alig tudtam elmenni, a másikkal simán mehetnék fodrászhoz vagy akárhova, mert olyan nyugis. Szóval ne magunkból induljunk ki!

2012. dec. 24. 08:18
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem én sem vasalok babaruhát.
2012. dec. 24. 10:47
 24/30 anonim ***** válasza:

14-es vagyok

Nem azért nem vasalok, mert nincs időm, hanem mert tök fölösleges. A ruháink nem fertőzőek, tehát nincs mit fertőtleníteni, ráadásul tiszta lakásban élünk és egészségesek vagyunk, nincs semmilyen bőrfertőzés vagy más fertőzés a családban, ami miatt fertőtleníteni kellene.

Nem, nem járunk gyűrött ruhában, mert úgy teregetek, h szépen száradnak meg a ruhák. Nem olyan lesz, mint a vasalt, de hétköznapra teljesen oké, nem gyűrött. Olyat meg, ami gyűrődős, egyébként se veszek meg. Nem vagyok én a saját magam ellensége!

Ha van valamilyen alkalom, ahová a férjem inget vesz fel, akkor azt természetesen kivasalom. Természetesen van vasalónk itthon.

2012. dec. 24. 21:07
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem. Soha nem vasalok. Mikor önálló lettem már akkor alapvető háztartási gépgént gondoltam a szárítógépre. Mióta az eszemet tudom az anyukámnak is van. természetesen egy gyűrődés gátló funkcióval ellátott gépet kaptam 5 évvel ezelőtt és azóta is szuperül megy. Nem kell teregetnem, sem vasalnom. A kicsi mellett viszont vettem egy szárító állványt, mivel volt, hogy több ideig nem tudtam mosni és összegyűltek. Így azt csináltam, hogy mivel a mosás gyorsabb volt a szárításnál amíg az egyik száradt a másikat mellé teregettem. Így a szárítóból kijövő meleg levegő azokat is megszárította. Mivel így viszont keményebb a ruha nekem pedig vasalóm sincs, így ezt csak végszükség esetén csináltam. Illetve van egy úti vasalom, de hát az nagyon picike, nem álltam le azzal vasalni. Egyébként tényleg nagyon jó. Én a ruhákat bevállfázom. Rengeteg időt takarítok meg vele és pl a plüss és a flottír anyagok vaj-puhák lesznek. Meg persze nem kell vasalgatni...
2012. dec. 25. 05:01
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem, nem vasalom! Első hónapban kivasaltam, azóta nem!

A gyerekem 10 hónapos koráig még csak náthás sem volt, tehát túl sok baktérium nem lehetett a ruháin.

Ami gyűrött, azt természetesen átvasalom, mind a gyereknek, mind magunknak.

Van elég házimunka, amit el kell végezzek, úgy,hogy itthonról közben dolgozom. Nem vagyok tipikus háziasszony, nem is akarok az lenni. Szerencsére a férjem sem rabszolgának vett el!

2012. dec. 25. 05:38
 27/30 anonim ***** válasza:
én mindent kivasalok,de a sajátunkat is.Még egy fertőtlenítés,szebb és kényelmesebb,és a fiókban is jobban elfér vasaltan a ruha,mint vasalatlanul.
2012. dec. 25. 13:30
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
mennyi trehány nő van itt te jó ég!undorító ha valaki gyűrött ruhában van még akkor is ha csak 4 hónapos.
2012. dec. 25. 14:20
 29/30 anonim ***** válasza:

az elso babam ruhait kivultol belulrol vasaltam 8 honapos koraig, utana mar csak kivulrol.

MAsodik babam 4 hetes. Szules ota nem vasaltam csak a ferjem ingeit. Nagyon nincs idom a nagy mellett (+fozes, mosas, takaritas).

Sajnos ez van.

2012. dec. 25. 14:57
 30/30 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond azzal, ha valaki nem vasal! Tényleg magánügy! De azt kikérem magamnak, hogy ha én azt mondom, hogy kivasalok a családomnak, akkor egyes( akinek nem inge, ne vegye magára)nőszemélyek, pusztán azért, mert őket tényleg zavarja, hogy mást sem csinálnak, még a vasalást sem, lepontoznak! Ez nevetséges!FEL LETT TÉVE EGY KÉRDÉS! De ha nem azt válszolod, hogy egyáltalánmi az a vasalás??? és nem állsz ezek táborába, akkor, legyintenek egyesek! Mert nem erősítetted meg az egojukat! Mert nehogymár jobb legyél. Sajnos ezek a lepontozósok pont azok, akik gyerek nélkül is vívják a saját harcukat az életben, munkáju
2012. dec. 28. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!