Mindig kivasaljátok a babátok összes ruháját?
Minek ezen veszekedni? :) Aki amúgy is vasal, az úgyis vasalja a babája ruháit, aki meg nem, az nem. Nem fogjátok egymást meggyőzni, gyűlölködni meg minek...
A kérdésre a válaszom amúgy: Nem, én a nem-vasalók táborát erősítem, az első gyerekem pár hónapos korában szoktam le róla, a másodiknál így már egyáltalán nem vasaltam semmit. Mondjuk ha már fertőtlenítés, akkor én ecettel öblítek, az is fertőtlenít. (Nem mintha bármit fertőtleníteni kéne, de ez más tészta, ne menjünk bele.)
A ruhák amúgy vasalás nélkül is kirúgják magukat a pulcsik alatt pár perc alatt, itthonra meg nem törődöm ezzel, inkább pihenek, vagy a babámmal vagyok.
Az megintcsak egyéni, hogy melyik gyerek mellett mit lehet megtenni, az egyik gyerekem mellett még vécére is alig tudtam elmenni, a másikkal simán mehetnék fodrászhoz vagy akárhova, mert olyan nyugis. Szóval ne magunkból induljunk ki!
14-es vagyok
Nem azért nem vasalok, mert nincs időm, hanem mert tök fölösleges. A ruháink nem fertőzőek, tehát nincs mit fertőtleníteni, ráadásul tiszta lakásban élünk és egészségesek vagyunk, nincs semmilyen bőrfertőzés vagy más fertőzés a családban, ami miatt fertőtleníteni kellene.
Nem, nem járunk gyűrött ruhában, mert úgy teregetek, h szépen száradnak meg a ruhák. Nem olyan lesz, mint a vasalt, de hétköznapra teljesen oké, nem gyűrött. Olyat meg, ami gyűrődős, egyébként se veszek meg. Nem vagyok én a saját magam ellensége!
Ha van valamilyen alkalom, ahová a férjem inget vesz fel, akkor azt természetesen kivasalom. Természetesen van vasalónk itthon.
Nem, nem vasalom! Első hónapban kivasaltam, azóta nem!
A gyerekem 10 hónapos koráig még csak náthás sem volt, tehát túl sok baktérium nem lehetett a ruháin.
Ami gyűrött, azt természetesen átvasalom, mind a gyereknek, mind magunknak.
Van elég házimunka, amit el kell végezzek, úgy,hogy itthonról közben dolgozom. Nem vagyok tipikus háziasszony, nem is akarok az lenni. Szerencsére a férjem sem rabszolgának vett el!
az elso babam ruhait kivultol belulrol vasaltam 8 honapos koraig, utana mar csak kivulrol.
MAsodik babam 4 hetes. Szules ota nem vasaltam csak a ferjem ingeit. Nagyon nincs idom a nagy mellett (+fozes, mosas, takaritas).
Sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!