Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindig kivasaljátok a babátok...

Mindig kivasaljátok a babátok összes ruháját?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 18:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Természetesen vasalom. Fertötleniti az anyagot. Nekem a védőnő is mondta hogy ö is vasal mindent a saját ovis gyermekére is. Nekem teljesen természetes hogy mindent kivasalok rá. Illetve magunkra is. Szerintem ez is beletartozik a "házimunkába".
2012. dec. 23. 20:34
 12/30 anonim ***** válasza:
84%

Egy ideig vasaltam, ha úgy jutott időm, sokszor este 11 kor álltam neki, aztán négy hónapos korára teljesen kikészültem, abba is hagytam.

A második gyerekkel már nem is próbálkoztam, ha van egy kis időm, akkor én is inkább pihenek.

2012. dec. 23. 20:48
 13/30 anonim ***** válasza:
Én az ő ruhácskáit kivasalom mindet, 6 hónapos. De a minénket nem, csak ha nagyon gyűrött pl. ing, szoknya stb. azt meg gyors indulás előtt. De szerencsére elég jő a mosógépem, nem nagyon gyűri a ruhákat, kis fordulatszámon cetrizek. Én a magunkén inkább spórolok időt. :)
2012. dec. 23. 22:47
 14/30 anonim ***** válasza:
71%

Nem, felesleges. soha semmit nem vasalok.

Milyen baktériumokat kell megölni egy mosógépben mosószerrel mosott, tiszta lakásban szárított ruhán? Valaki mondja már el, mert hülyén halok meg! szerintem akinél már baktériumokat kell irtani a ruhából, ott nagy gond van a tisztasággal.

2012. dec. 23. 22:50
 15/30 anonim ***** válasza:
17%
Mindenét kivasalom!Ez nem kérdés, és nem is fáradtság! Igenis fertőtlenít! És ha tudom, hogy kevés is az időm,első, az ő ruhája, utána a férjemé, és végül az enyém! Így porciózom! Ugyan-ugyan lányok, mi a fenének vagytok otthon, hogyha még azt az apró ruhát is nehézségbe ütközik kivasalni!
2012. dec. 23. 23:07
 16/30 anonim ***** válasza:
19%
Kivasalom! Csak ráteszema vasalót arra a kicsi ruhára, és kész is! Ez tényleg nem fáradtság! Ebbe nem kell belehalni!
2012. dec. 23. 23:09
 17/30 anonim ***** válasza:
11%
Csak kiváncsiságból, valaki leírná, hogy mi az a fontosabb dolog ami miatt nem vasalja ki? Mert ha dolgozik 8-5-ig több gyerek is van otthon, és ki-ki hagyja akkor megértem, de ha eza főállása, hogy édesanya, akkor miért is nem?
2012. dec. 23. 23:12
 18/30 anonim ***** válasza:
14-es! Megkérdezhetem, hogy tényleg, te soha semmit nem vasalsz??? Úgy jártok a férjeddel, hogy gyűröttek a ruháitok? Vagy csak úgy vásárolsz, hogy olyan anyagból, hogy ne kelljen vasalni?Lehet nincs is vasalótok?
2012. dec. 23. 23:18
 19/30 anonim ***** válasza:
73%

Hát ha nagyon akarnám, akkor lenne rá időm, de jobban szeretek a babámmal foglalkozni, énekelni neki, játszani vele,stb, és a JóIsten bocsássa meg nekem, de lakkozom a körmeimet is :)

Emellett persze mindent megcsinálok, és egyedül, mert semmi segítségem sincs.

De a hajamat is szépen kiszárítom, ha már a gyermekem a csöcsöncsüngő, attól még kéjvánatos legyek emberemszámára.

Hát ezért nem vasalom azokat a szaros kisruhákat, mert nem érdekel.

Ha elmegyünk valahova kiöltözni, akkor kivasalom. De itthonra NEM!

KÖVEZZETEEEEEK MEEEEGGG !!!

2012. dec. 23. 23:22
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Ez a beszéd megmondtad," ha nagyon akarnám, lenne rá időm"! Ennyi! Én sem akkor vasalok, ha ébren van, hanem ha alszik! Nekem sincs segítségem, fodrászhoz, ami ugye majd két órás festés, manikür ami szintén, mindenhova vinnem kell magammal. Senki nem segít, egy kis bevásárlásra is viszem magammal. Énekelünk, mondókázunk, babaringatóra járunk, tornázni, és babamasszázsra. Ja és minden egyes nap normálisan felöltözök, kisminkelem magam szolidan. szinte minden nap főzök, neki, és magunknak is külön, nem beszélve a házi munkáról, takarításról!Én kivasalok ettől függetlenül is! Ez én vagyok!
2012. dec. 23. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!