Mindig kivasaljátok a babátok összes ruháját?
Egy ideig vasaltam, ha úgy jutott időm, sokszor este 11 kor álltam neki, aztán négy hónapos korára teljesen kikészültem, abba is hagytam.
A második gyerekkel már nem is próbálkoztam, ha van egy kis időm, akkor én is inkább pihenek.
Nem, felesleges. soha semmit nem vasalok.
Milyen baktériumokat kell megölni egy mosógépben mosószerrel mosott, tiszta lakásban szárított ruhán? Valaki mondja már el, mert hülyén halok meg! szerintem akinél már baktériumokat kell irtani a ruhából, ott nagy gond van a tisztasággal.
Hát ha nagyon akarnám, akkor lenne rá időm, de jobban szeretek a babámmal foglalkozni, énekelni neki, játszani vele,stb, és a JóIsten bocsássa meg nekem, de lakkozom a körmeimet is :)
Emellett persze mindent megcsinálok, és egyedül, mert semmi segítségem sincs.
De a hajamat is szépen kiszárítom, ha már a gyermekem a csöcsöncsüngő, attól még kéjvánatos legyek emberemszámára.
Hát ezért nem vasalom azokat a szaros kisruhákat, mert nem érdekel.
Ha elmegyünk valahova kiöltözni, akkor kivasalom. De itthonra NEM!
KÖVEZZETEEEEEK MEEEEGGG !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!