Kisbabás anyukák! Nektek is kezelhetetlen a férjetek?
Figyelt kérdés
Nem érzitek úgy, hogy férjetek rendetlen, neki áll feljebb, ideges, és nem tudtok vele mit csinálni, esetleg kiabál veletek, babával is türelmetlen?2012. dec. 23. 13:29
11/15 anonim válasza:
Rendetlennek semmiképpen, sőőt..tul rendmániás, ezért néha nem érti meg, ha nem jutok egyről a kettőre, egyszerűen nem tudja felfogni, hogy nem volt időm erre s arra... Főleg a hasfájós időszakban nem tudtam semmit csinálni, mindig ordított a fiam, de szabályosan lilára. Amikor besokalltam és egy hétvégén elmentem 2(!!!!) órahosszára, asszem ennyi nekem is járt és mikor hazajöttem ugy fogadott, hogy "hát ezt a gyereket soha ne hagyjd magára mert nem vesz levegőt úgy ordít"... na gondoltam, nem mondod... Szal onnantól megértette, hogy igenis sokat kellett vele foglalkozni. Mostmár nem, elvan egyedül is, pocifájás sincs, szóval rendet tudok varázsolni. Ideges szokott amúgy lenni, ha ordít a gyerek és nem nyugszik meg a kezében :) na ekkor idegeli fel magát, hogy nem szereti a fiunk:) mert csak nálam nyugszik meg. Hogyne, ha érzi h apuka feszült! De ezek olyan dolgok, amiket én fel sem veszek, hiszen sem én sem ő nem vagyunk tökéletesek. Tökéletes férfiról meg nem is álmodok, valahogy nem szeretem az olyat, akinek ha aztmondom hogy ez zöld, akkor helyesel, közben lila.
12/15 anonim válasza:
2 gyerekünk van, és a fiam keresztapja szokta kérdezni, hogy és a harmadik? Nyáron mondtam neki, hogy hát kint szerel a garázsban->a férjem. :) Néha tökéletes apa és férj, bár elég rendetlen típus. A wc ülőkét képtelen lehajtani, a piszkos ruha szerinte magától sétál el a szennyestartóig, a mosatlan edény a mosogatóig... Van, hogy "rájön az ötperc", akkor elmegy a haverokkal sörözni, de ez nem mindennapos. Soha nem szokott feljebb állni neki, baromira birkatürelmű típus, se velem, se a gyerekekkel nem kiabált még (17 éve ismerem). Szóval van egy csomó rossz tulajdonsága, de azért még mindig több a jó, mint a rossz. :)
13/15 anonim válasza:
Húú, hát most értékelem csak a férjem igazán!:)
Nálunk ugyanúgy megcsinál mindent, amit én! Fürdet, etet, fel kell éjjel, ha én már nagyon ki vagyok ütve (van egy elég rosszul alvó egyévesünk)!
14/15 anonim válasza:
Az en karacsonyi ajandekom hogy a ferjem elment ebedelni a 3 evesemmel es en itthon maradhattam aludni a babaval. Komolyan mondom 1,5 ora alatt uj emberkent keltem fel :) es a baba azota is alszik.
Boldog Karacsonyt mindenkinek!
15/15 A kérdező kommentje:
BOLDOG KARÁCSONYT! :)
2012. dec. 27. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!