Mit tehetnék 2 évesemmel? Egyszerűen kezelhetetlen
Egyszerűen nem lehet vele menni sehova!!!
Írok példát:-Elmegyünk fagyizni az én gyerekem szaladgál ki az útra ha visszahívom akkor ordít visít síkit vergődik.
Mindig félek hogy a következő percben mi lesz mert egyszerűen őrjöng ha nem úgy van valami ahogyan ő azt elképzelte.Az ölemben nem hajlandó meglenni mindig valami olyat akar csinálni amit nem kéne mindenkitől elveszi a fagyizóban a fagyit(persze nem engedem)de akkor megint hiszti és ordítás.Sajnos nem tudom mit tehetnék mindenhol ilyeneket művel vagy még rosszabbakat.MINDIG EZ AZ ORDÍTÁS VAN AKÁRHOVA MEGYÜNK!!Teljesen el vagyok keseredve
Lehet hisztinek is nevezni, de ez a tipikus dackorszak. Itt rengeteg ilyen "problémáról" olvashatsz, ha beütöd a keresőbe.
Kitartást! :)
Szerintem, ne ostorozzuk magunkat amiatt, hogy fejlődik a gyerekünk, érik a személyisége, és ebbe beletartozik a dac és a hiszti is. Nekem ez volt az első és legfontosabb lépés, h megnyugodjak némileg. Ha ezen nem esne át a gyerek, nem alakulna ki egy érett egészséges személyisége. Kemény meló viszont és sok türelem a részünkről, sztem mindenkinek kijut , kinek így, kinek úgy. Fiam még harapott meg mart is, mára már sokkal de sokkal jobb a helyzet. Volt hogy a bevásárlóközpontban vetette a földre magát-ám ekkor már tudtam mit kezdjek vele és 5 azaz öt mp-ig tartott az egész.
(én nem kaptam csak a kérdezőtől e-mailcímet, remélem, sikerült megoldani. ez a kis iromány sem mindenttudó szentírás, de sztem jól összefoglalja a korosztály jellegzetes vonásait, és jó tippeket ad)-első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!