Kismamák! Hogy bírtátok az első időszakot a babával? A kialvatlanságot? Mennyit segített a párotok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 15:48
11/13 anonim válasza:
En is meglepoen jol birtam, pedig nagyon feltem tole! Csaszaros voltam, nagyon vigyaztak ram, hogy gyorsan gyogyuljak, ugyhogy semmi mas gondom nem volt csak a Baba 2 honapig. Tejem volt boven, fejtem is a fagyasztoba. Anyosom segitett az elso 2 honapban, utana pedig Anyum, mert vissza kellett mennem dolgozni...na akkor azert elertem a totalkarig...de csinaltam. Maig nevetve gondolunk arra, amikor elfelejtettem lemosni a sampont a hajamrol ugy jottem ki a zuhany alol vagy amikor napokig elfelejtettem zuhanyozni es egyeb higienies problemak...A Kisfiam 8 honapos koraban aludta eloszor vegig az ejszakat!!!! S persze volt nallunk is hasfajas, meg drama mikor mar szegeny Anyosom zokogott, hogy mi van a kisunokajaval aztan rajott hogy a ferjem is azert uvoltott honapokig 35 evvel ezelott mert neki is fajt a hasa....es o akkor ezt nem tudta es senki sem segitett neki....aztan a buntudat. A ferjem nagyon sokat segitett es segit maig. Nagyon jo Apuka. Rajong erte a Kisfiunk. Eleinte azert o sem ertett sokmindent....en meg nem ertettem, hogy a francba nem ertheti?! De osszenottek a fiuk es en is tul lettem a hormonok futotte elso idoszakon.
12/13 anonim válasza:
Párom nagyon sokat segített, de így sem aludtam semmit és érdekes módon elég is volt. Napi 3-4 óra alvás volt és nem merültem ki, bár nem tudom hogyan csináltam, mikor ennél több alváshoz voltam szokva. 1x apa átvette éjszakára a kicsit, kb 2 hós kora körül, de én már hajnali 4 től nem tudtam aludni és este 11kor feküdtem le. Megszoktam sajna.
13/13 Kiki01 válasza:
Amíg a párom külföldön dolgozott mi meg a babával otthon voltunk addig tök jól. Igaz a kiscsaj nem aludt éjjel, de mivel nem kellett másra főznöm meg takarítanom, így nappal tudtam aludni. Aztán később már át is aludta az éjszakát, kb 6 hónapos koráig. Utána meg kijöttünk mi is a páromhoz, a kiscsaj egész éjszaka fent kukorékol, nappal sem alszik, nekem is főzni mosni és takarítani kell, kb 3-szor annyit mint előtte, szóval most hulla vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!