Ti felébresztenétek?
Figyelt kérdés
19 hónapos kisfiam este 20 órától alszik reggelig. Eddig reggel mindig felébresztettem 7:30 - kor, mert ha később kel akkor nem mindig álmos ebéd utánra és volt, hogy nem aludt egész nap, csak este. Most még mindig alszik, kipróbálom, hogy nem ébresztem fel. Ti mit tennétek? Hagyjam, had aludjon amíg szeretne és maximum nem alszik délben? Ha nem alszik délben akkor is kibírja estig, csak max kicsit korábban viszem fürdeni.2012. dec. 22. 08:15
1/4 Mara Acoma válasza:
Szia! Hagyd aludni :) Én sosem ébresztettem fel egyiket sem amikor kicsik voltak. Örülj, hogy ilyen jó alvókája van és pihenj te is amennyit csak tudsz ilyenkor :)
Ha kellően kiviháncolja magát, ebéd után úgy is szundizik kicsit, bújj mellé és pihizz vele egy kicsit te is. Este meg ha hamarabb elalszik, mert kihagytátok a délutáni szundit, annak szintén csak örülhetsz, mert több időd jut magadra és a párodra.
Nincs itt semmi gond, más ugrálna a boldogságtól, ha ilyen jó alvó babája lenne:)
2/4 anonim válasza:
Lányom 2 éves ö nem bírja ki estig é 6-kor bealudna. ìgy én 7-kor keltem. de már rá állt és magától felkel.
3/4 anonim válasza:
Hagyd aludni,max nem alszik el ebéd után,ahogy te is írtad.
4/4 anonim válasza:
Az oviban is kell majd nekik ebéd után aludni. Ha most megszokja, hogy nem alszik ebéd után, akkor mit fog csinálni az oviban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!