Mi a baja a szuloknek bartos erikaval?
21 hónapos a lányom és még a gondolatától is rosszul vagyok, hogy mi lesz, ha egyszer ő is ezeket a meséket akarja.
Nincs bennük semmi fantázia. Körzővel rajzolt fejű bugyuta szereplők, bugyuta történetekkel. Az Anna,Petiben egy-egy napjukat meséli el, csak azt nem írja, hogy és akkor apa megitta a kávét és mondta, hogy na most lelépek egy 2 betűs kitérőre. Wáááá....!
Jól csinálja amúgy, mert minden kisgyerek rajong érte akinek hagyják a szülei és nem kis hasznot húz ebből. :) Bárcsak nekem jutott volna eszembe, most kő gazdag lehetnék. :)
Van olyan oldal, ahol gyermekpszichológusok elemzik a könyveit (sajna nem találom) és hát mit mondjak, nem épen építő kritikával illetik ők sem.
Erre gondoltál utolsó?
jól leszólta mindenki Bartos Erika meséit.
szerintem pedig nagyon megtalálta, hogy az igazán kicsikhez szóljon! rövidek és egyszerűek a mesék, így egy pici gyerek is könnyen megérti! Én fiam nem szerette ha olvasok neki, pár mondat után megunta, kevés volt a kép a könyveinkbe és sok az olvasnivaló. Kapott Anna, Peti, Gergő könyveket és megtört a jég nálunk, imádta az összes mesét, valóban kis bugyuta történetek, de egy 1-1,5 évesnek nem is kell még a magyar népmese. mire végigolvastuk a sorozatot, megszokta, hogy oda tudjon figyelni a mesére, és hogy az esti rutin része.
most már bármit olvashatok, de még mindig nagy kedvenc Bartos Erika könyvei :)
Kérdező valami rokonod a Batos Erika?
Elmondták a véleményüket a válaszolok a könyvről és úgy reagálsz mintha valami bűnt követnének el, mert nem tetszik neki.
Anna, Peti Gergőt nem ismerem, de a Bogyó és Babócát igen.
Kislányom nagy kedvence! Szerintem nem bugyuta. Miért az? Nekem az tetszik benne, hogy olyan dolgokat mesél el egy-egy részében, ami a kicsikkel is megtörténhet. Talán ezért is érzik közel magukhoz a gyerekek! Nem gondolom, hogy nincs tanulsága.. lehet, hogy nem minden résznek van, de pl. az áfonyaszedésnek van!
Nekünk pl. nagyon hasznos volt a bölcsis beszoktatásnál az óvodás része a mesének.
Nekem semmi bajom vele! Mikulásra kapott is egy könyvet a lányom, és tervezem, hogy fog még kapni!
Nem lehurrogni a másikat, mert szereti ezeket a meséket, de azért sem, ha nem szereti! Miért kellene mindenkinek szeretni??
"nyavognak a szereplok a Bogyo es Babocaban"? Hat te hule vagy, Pogany Judit meseli mindig a meset...
engem total ledobbentett ez a hozzaallas BE konyveihez. Szerintem aki lehuzza ezeket a meseket, csak okoskodik. Gondolom ez valamifele lelki megnyugvast hoz ezeknek az ostoba embereknek.... semmi baj sincs ezekkel a mesekkel... de ti meg jobb lenne, ha inkabb visdzamennetek tanulni meg kicsit,mert ezt a sotetseget ami a fejetekben van, nehez am palastolni.
Egyrészt az a véleményem, hogy ízlés különbség miatt becsmérelni egymást nem túl okos dolog. Ráadásul itt kisgyerekek ízléséről van szó, hisz elsősorban ők választanak.
Másrészt lehet, hogy egyszerűek a történetek, és nem repíti szellemi magaslatokba a gyerekeket, de talán abban egyetértünk, hogy ebben a korban még nem is kell.
Èn örülök, hogy rátaláltunk Erika meséire, mert 3 éves, örökmozgó kisfiam az ő meséit nézte meg elsőre, aztán jöttek a könyvei, és azóta imádja az esti meseolvasást. Csak úgy alszik el, ha legalább 2 mesét elolvasunk neki, és most már nagyon sok kedvence lett Bartos Erikán kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!