24. hetnel fiatalabb elhalt magzatot nem adnak ki a szuloknek, hogy eltemethessek. Hol marad a meltanyossag?
Mert (pl egy 22hetes) baba, számukra csak egy magzat.
Hidd el átéltem, megszültem 22hetes babámat, és közölték hogy cask egy magzat volt, nem vehető ember számba...
Remélem csak elméleti volt a kérdésed és te nem estél túl semmi hasonlón...
Kedves kerdezo:
En is csak abban bizom, hogy elmeleti volt a kerdesed, mert az borzaszto lehet ha valakivel ilyen tortenik.
Kedves utolso:
Nagyon sajnalom ami veletek tortent :(
Érdekes kérdés ám ez.
Nekem volt egy bátyám, szüleim első gyereke, aki 35 éve nyitott hátgerinccel született időre, 1 órát élt, anyunak meg sem mutatták.
A fájdalmuk miatta semmit sem enyhült az eltelt évtizedek alatt.
Kérdeztem pár éve, nem rossz-e nekik, hogy nincs síremléke, nem tudnak hová 'kimenni' hozzá.
Azt mondták, akkor nagyon nehéz volt hazamenni a berendezett babaszobába gyerek nélkül, de ma már hálásak, hogy nem maradt róla ilyen emlékük, így tudtak továbblépni - és életet adni nekem és a húgomnak.
2, vagyok.
Most vagyok 36hetes a 2,babámmal, és bármit megadnék érte hogy legyen egy hely ahová kimehetnék a kislányomhoz, és vihetnék neki virágot.
Sokkal nyugodtabb lennék, és megkönnyebbülés lenne.
Olyan rossz hogy mindenki azt várja hogy felejtsek, mert nem lehet, igaz hogy most várom a kisfiamat, de nekem első gyermekem a kislányom csak ő már angyalka...
Régebben olvastam egy cikket, hogy külföldön, szült egy nő a 24,hét előtt, és egy órát élt a pici baba, anyja karjai közt halt meg, mert az orvosok szerint érte még nem kell küzdeni....
Emberek eggyáltalán??? Vannak érzéseik???
Ha megtalálom az oldalt belinkelem
Ha csak elmeleti kerdes volt akkor orulok, mert borzalmas erzes lehet.
Szerintem ezt mindenki maskent elne meg.
Pl anyukam elso terhessege elhalt par hetesen.O azota is mindig emlegeti azt a babat.Mondta, hogy olyan kivancsi lenne, hogy milyen ember lett volna belole.A noverenek 2 babaja ment el ugyan igy a 12 het elott.
Az elso babanal par napig szomorkodott de tul lepett rajta a masodiknal mar 11 hetes volt es borzalmasan megviselte.Azota sem lehet neki felhozni ezt a temat, mert latszik rajta, hogy megviseli.A fiaeknal is az elso baba meggondolta magat 8-9. heten es a felesege nagyon osszetort, de par het alatt ossze szedte magat es pozitivan szemlete a vilagot.A masik unokatesomeknal is az elso baba valamilyen oknal fogva nem tudott megszuletni, de a lany igy, hogy mar 2 baba anyukaja meg sem tud tul lepni rajta.
Minden elveszitett baba a 12. het elott volt es meg igy is van aki teljesen bele betegedett.
Ha en elvesztenem a babamat a huszon valahanyadik hetben megorulnek!!
El nem tudom kepzelni azt a fajalmat amit atelhetnek.Minden tiszteletem azoke akik fel tudnak allni es ujra tudnak probalkozni egy ilyen targedia utan.
Anyosomek az elso 2 babajukat vesztettek el de 12-14 honaposak voltak mar.A ferjem a 3. baba.Az az igazsag, hogy latszik anyosomekon, hogy kicsit megkattantak ebbe.Meg is ertem!!en lehet a masodik utan feladtam volna egy eletre, sot lehet nem is tudtam volna igy tovabb elni.Aztan hosszu evekkel kesobb megszuletett a ferjem betegen.Szerintem az volt az utolso dofes a szivukbe.Szerencsere a ferjem allapota stagnal.Ugy nez ki, hogy csak a fiu babaknal orokletes ez a betegseg a csaladjukban.Van egy kislanyunk aki egeszseges es imadkozom erte, hogy kislany foganjon meg a kovetkezo terhessegemnel.
Sajnálom, akikkel ez megtörtént!
Nem adják ki, mert kísérleteket végeznek rajtuk, hogy kiderítsék a koraszületés és a halál okát, így segítve a tudományt ezzel, hogy minél kevesebb kismamával történjen meg ez a borzalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!