Szentkirályi "babavizet" felbontás után 24 órával tényleg forralni kell?
Én eleinte tényleg forraltam 24 óra után, de pár hónap után meguntam és már nem csináltam. Főleg, hogy a sima Szentkirályi mentes vízre is rá van írva, hogy babáknak forralás nélkül adható, és arra érdekes módon nincs ráírva, hogy 24 óra múlva fel kellene forralni. Szóval érdekes...volt már ezzel kapcsolatban kérdés itt... :)
Egyébként is kb másfél-2 nap alatt elfogy nálunk egy 1,5 literes, szóval nem problémáztam rajta sokat, nem is volt semmi gond...
De nyilván nem árt neki, ha felforralod, bár akkor kicsapódnak az ásványi anyagok és úszkálnak a tetején, én a magam részéről nem innám meg felnőtt fejjel, nem túl guszta :)
Úgyhogy nyugodtan lehet a 1,5 literest is adni a babának, ugyanaz van benne, és ami megmarad, akkor azt megisszátok Ti...és akkor nem kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!