A gyerekágyas időszakban kik látogathatták meg a babáitokat? Mit szóltok az alábbiakhoz?
Nálunk a család és a szűk baráti kör is jött. A család, ahogy hazamentünk kb. 2-3 naponta, de nem egyszerre, hanem mondjuk csak anyósom, vagy a tesóm ugrott be és mindig ideszóltak előtte. Ha azt mondtuk,hogy most valamiért nem jó, akkor persze nem jöttek.
Tavaly karácsonykor volt egy hónapos és a két ünnep között sok barát itthon volt, akik már elköltöztek és ritkán jönnek. Egy-kettő eljött! De nyilván ők igazodtak hozzánk! Engem nem zavart! Nekem valahogy segített is, hogy nem voltam egyedül!
Én is elterveztem hogy az első pár hétben csak 3asban leszünk...De nem jött össze. Jött boldog-boldogtalan.. :( Ki is borultam az otthon töltött 2.napon. Aztán minden egyes alkalommal...
Most bezzeg alig lehet bárkit is rávenni höogy látogassa meg a kisfiam, 4 hós. Ha lesz még egy gyerkőc, tuti bezárom a kaput ajtót, telefont kikapcsolom!!!!!!!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!