Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A gyerekágyas időszakban kik...

A gyerekágyas időszakban kik látogathatták meg a babáitokat? Mit szóltok az alábbiakhoz?

Figyelt kérdés
Első babámat már pár hetesen a fél város látta sajnos, mivel nem tisztáztuk előre a férjemmel hogy ki és mikor jöhet. Egy idő után már nem erőlködtem mert ha már ez is látta akkor az miért nem nézheti meg alapon gyakorlatilag mindenki jött... A férjem meg hát nagyon büszke volt a lányunkra szerintem és örült is hogy minnél többen jönnek. Ráadásul Anyósom és az Anyukám mindenféle előzetes megbeszélés nélkül napi rendszerességgel beestek. Nekem ez így nagyon rossz volt és mégegyszer nem szeretném így csinálni. Ha megszületik a második babánk akkor szeretném ha az első 6 hétben a szűk családon kívül senki sem jönne és Anyukám és az Anyósom is max heti 1X. Szerintetek ez reális kérés? Hogy mondjam meg a családnak?
2012. dec. 20. 09:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a család és a szűk baráti kör is jött. A család, ahogy hazamentünk kb. 2-3 naponta, de nem egyszerre, hanem mondjuk csak anyósom, vagy a tesóm ugrott be és mindig ideszóltak előtte. Ha azt mondtuk,hogy most valamiért nem jó, akkor persze nem jöttek.

Tavaly karácsonykor volt egy hónapos és a két ünnep között sok barát itthon volt, akik már elköltöztek és ritkán jönnek. Egy-kettő eljött! De nyilván ők igazodtak hozzánk! Engem nem zavart! Nekem valahogy segített is, hogy nem voltam egyedül!

2012. dec. 20. 13:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is elterveztem hogy az első pár hétben csak 3asban leszünk...De nem jött össze. Jött boldog-boldogtalan.. :( Ki is borultam az otthon töltött 2.napon. Aztán minden egyes alkalommal...

Most bezzeg alig lehet bárkit is rávenni höogy látogassa meg a kisfiam, 4 hós. Ha lesz még egy gyerkőc, tuti bezárom a kaput ajtót, telefont kikapcsolom!!!!!!!!! :(

2012. dec. 22. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!