3 hónapos gyerekem 9 kg, csak szopizik, ez szerintetek gondot okozhat vagy így van jól?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 08:16
1/19 anonim válasza:
Hát az nagyon nem normális. Orvos mit mond?
3/19 anonim válasza:
Keresztfiam 4 kilóval született és 6 hónapos korára megtriplázta a súlyát, tehát 12 kg volt. Arra nem emlékszem, hogy 3 hónaposan mennyi, de gyanítom, hogy kb. 9 kiló lehetett. Csak anyatejes volt. Mostmár 6 éves és teljesen átlagos testalkatú, egészséges gyerek.
(Az én kislányom 4 és fél hónapos és 6 kg)
4/19 A kérdező kommentje:
4100 grammal született. Orvos szelint amíg csak anyatejet kap nincs gond.
2012. dec. 20. 08:24
5/19 anonim válasza:
Akkor nincs gond. Majd változik ez.
6/19 anonim válasza:
hú nagyon durva
az én fiam egy évesen volt 8,8 kiló és nem volt sovány
azért egy vérvételt én lehet,hogy kérnék
7/19 anonim válasza:
Nézték a baba cukrát?Sztem ez nem normális.De ha a doki azt mondja oké,akkor biztos rendben van.Én azért aggódnék egy kicsit.
8/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ne ijedj meg az itteni válaszoktól. Nyilván nem átlagos méretű a babád, de ha az orvos azt mondta, hogy nincs gond, akkor nincs gond. Biztos vagyok benne, hogy jobban tudja, mint az itteni laikus válaszolók.
A cukráról meg annyit, hogy ha cukorbeteg lenne és nem kezelnék akkor éppen, hogy fogyna.
9/19 anonim válasza:
Szia!Szerintem elég sok ez a kiló,én utánanézetnék,legalább egy labort kérnék a picinek.Azért gondolkj bele,a védőnők azt mondják,hogy aszületési súléyát kell,hogy megduplázza 6 hónapos korára.Ha 4 kiló körül született a babád,akkor 6 hósan kellene kb.8 kilónak lennie.Nem tudom,én annyira nem lennék nyugodt..Persze kivételek mindig voltak,és lesznek is,ezzel nem feltétlenül azt mondom,hogy baj van,csak jobb volna az ellenkezőjéről megbizonyosodni.Az biztos,hogy itt nálunk a gyerekorvos már tuti elküldött volna egy endokrin vérvételre....Az én lányom 4050 grammal született,6 hónapos koráig csak anyatejes volt,még vizet sem fogadott el pluszban,3 hónaposan 6900 gramm volt,6 hósan 8100 gramm lett.Most 9 kiló,9 hónaposan.Remélem minden rendben van /lesz veletek.Én beszélnék a gyerekorvossal esetleg másik orvossal ez ügyben.
10/19 anonim válasza:
Kedves 9-es! Abszolút nem bántásként, csak kíváncsi vagyok, hogy honnan tudod, hogy a Ti orvosotok elküldené endokrin vérvételre? Van ilyen ismerősöd, akinek ilyen súlyú a babája és elküldte az orvosotok? Nála találtak valami problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!