Mit adtok csoki, és egyéb káros édességek helyett a gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
Gyümölcsöt? müzlit? kiváncsi vagyok, van e itt olyan anyuka, aki teljesen kizárja a táblacsokit,nyalókát a gyermeke életéből. Ti mit adtok helyette nassolni?2012. dec. 19. 15:49
11/15 anonim válasza:
10-es vagyok. Persze nem a mindennapi rutin része a csoki. De például a kakaós gabonapelyhet, a mazsolát, a corn flakes-t ugyanúgy imádja a kisfiam, végeredményben az is lehet édesség..
12/15 anonim válasza:
Én teljesen kizárom a csokit és midnen cukrosat. Gyümölcsöt, meg itthon készített gyümölcsös túrót, joghurtot, korpovit kekszet, ilyesmiket.
13/15 anonim válasza:
Én nem vagyok bigott egészségtudatos. De, csokit-sütit nem kapott sokáig. 1 évesen a tortájából se evett (répatorta volt), nem akart. Most 3 éves, a csoki menő, de megegyeztünk, hogy csak étkezések után van, közben nincs nasi. Gyümölcsöt nem szereti, a zöldségeket szívesebben eszi. Uzsonnára babajoghurtot kajál általában, azt szereti. Cukrot, nyalókát még sose kapott. Inkább falat csoki, házisütemény, házikeksz.
14/15 anonim válasza:
15/15 anonim válasza:
Teljesen szerintem - pont a tiltott gyümölcs édessége miatt - nem jó kizárni az édességeket.
De sk. süteményt szerintem nyugodtan kaphatnak a gyermekek, és néha-néha csokit is. Mert ha látja a többinél, úgyis meg fogja kívánni.
Úgy gondolom itt is a mértéktartás a lényeg, és persze a minőség (bolti krémtúró, puding helyett otthon készült, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!