Szerintetek karos ha neha adok 22honapos babamnak kakaos tesztat?
Figyelt kérdés
nesqik kakaoval szortam meg picit a tesztat,de cukrot nem szorok ra.vagy tudnatok valami mas fajta kakaot ajanlani ha ez karos?2012. dec. 3. 16:25
1/9 anonim válasza:
azért nem kell túlzásba esni
már majdnem 1 éves.mindent ehet csak mértékkel.
egy kis kakaótól semmi baja nem lesz.
2/9 anonim válasza:
vagyis majdnem 2 éves bocsi..
akkor meg pláne ..
3/9 anonim válasza:
22 hónaposan már mindent megettek a lányaim, még mákos- diód- túrós- grízes tésztát is.
4/9 A kérdező kommentje:
ti mit adtok neki edessegnek?csokit?!milyet?kinder csoki?
2012. dec. 3. 16:43
5/9 anonim válasza:
a neszkvik pont egy olyan, allergénmentes termék, ami szerintem nem egészségtelen. HA szeretni a lányod, miért is ne. cask vigyázz, mert lassan jön a kakó-virsli korszak, amikor a gyerekek elutasítanak a kedvencükön kívül majdnem minden ételt egy időre ;)
6/9 anonim válasza:
túró rudi
kinder tejszelet
gyümölcsjoghurt
7/9 anonim válasza:
Nem tudnàm megenni a kakaós kifőtt tésztát!
Akkor inkább grízes tészta lekvárral, diós, mákos tészta, derelye!
Péksüti.
Táblás csokiból kap egy sort, túrórudi, tejszelet, vaníliás karika, csokis keksz, nápolyi...
8/9 anonim válasza:
Ne haragudj de egy 22 hónapos már kisgyerek nem baba,és nem lesz semmi baja,én már 1 éves fiamnak is adtam kakaót tejjel együtt. Mit adsz neki enni ha ennyire aggódsz egy kis kakaós tésztától?
9/9 anonim válasza:
A túró rudi, kinder tejszelet és a gyümölcsjoghurt pont az a 3 silány értéktelen táplálék, amit a reklámok sóznak ránk, tápértéke nulla, és kérem emlékezzünk már vissza, hogy 10 évvel ezelőtt milyen jó is volt a túró rudi, ma viszont egy krémes valami a túró, és biztos nem tiszta túró.Jogos a kérdés, hogy miért árulják, igen, nos nem miattunk. Hanem az ipar meggazdagodása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!