Kisbaba mellett -főleg, ahol kettő picurka is van, van energiátok a házaséletre?
Alexa lehet, hogy hülye ötlet, de (ha a párod komolyan erre gondolt) miért nem játszotok tényleg? Hidd el, ha jó a játék, nagyon tudja élvezni az ember. Én pl. anno az exemmel egy csomót kártyáztam. Mondjuk ettől még szétmentünk később:), de maga a közös program, akármit is takar, mindenképp segíthet!
Azt is elmondtad neki, hogy konkrétan mit szeretnél vele csinálni? Mert én legalábbis, ahogy egyre többet vagyok férjnél:), egyre inkább azt látom, hogy a férfiak nem tudnak azzal mit kezdeni, hogy "szeretnék többet lenni veled" vagy "foglalkozz többet a lelkemmel". Pf. Nekik konkrét, kézzelfogható dolgok, ötletek kellenek, nem tudnak mit kezdeni az elvont problémákkal
.
Próbálj vele beszélni erről, mert fontos, hogy lássátok, ki min megy most keresztül. Ez az időszak, és főleg, ami ezután jön, rengeteg dolgot meg fog változtatni köztetek, bennetek. Egy csomó minden változik, az értékrendetek átalakul, új szerepeket vesztek fel, szóval ne hanyagoljátok el egymást, szóban sem.
Nagyon nehéz onnan visszadolgozni egy kapcsolatot, amikor már érezhetően távol vagy a másiktól, hidd el. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!