Tuti, hogy a hormonváltozás miatt jött ki a számra ez a gusztustalanság, és ez a 2. már a héten. Tiszta őrület. Tiszta ideg lettem és ez nem segít a gyógyulásán.
Szerintetek is nagyon nagy a baj?
2012. dec. 16. 13:56
7/9 anonim válasza:
Nem csak a hormonok miatt jöhet ki. Legyengült immunrendszer, MENSES! És még sorolhatnám. Nekem is volt pár hetes babám mellett. Meg amikor terhes voltam, és még lesz is jópárszor. :( Sosem fog elmúlni ha egyszer kijött. :(
2012. dec. 16. 15:51
8/9 anonim válasza:
Òòò,már bocs,de ne aggòdd túla a dolgot.... Èn is herpeyzes vagyok ha kell ha nem. A lányom 5-hós volt volt mikor először kijött rajta.Egyszere jött 4-foga. Ez lenyomta az immunrendszerét és durr,màr ott is volt a herpesz.Totàl kiborulás stb.Ma màr csak jön hogy "bibis" dekenjük és játszik tovább. Sajna elkerűlhetetlen,idő kérdése. :/
2012. dec. 17. 04:14
9/9 anonim válasza:
Sajnos nekem is volt, csak valamivel nagyobb volt a kisfiam. Tapaszt használtam és nem puszilgattam. Nagyon nehéz volt megállni!
Nem olvastam el a linkeket, inkább nem idegesítem magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!