Ti hogy vasaltok mászó babátok mellett? Nem féltek, magára rántja, akár a vasalót, akár a vasalódeszkát?
úgy nem tudok, ha ott van
vagy vki lefoglalja vagy marad ha alszik
vagy ha szerencsém van el van az ágyába, járókába
Nem vagyok a járóka híve de ha nagyon muszáj vasalnod és nem akarod alvásidejében ahogy írod vagy az estéidet vasalással tölteni (nem tudom MEKKORA mennyiséget kell vasalj) akkor oda betenném.
3 gyerekem van a legkisebb most 14 hós, én is szívbajt kaptam mikor egyszer egyszer megpróbáltam mert sürgősen kellett apának ing vagy vmi, de megfogadtam hogy soha többet! 3 gyerek mellett amúgy is lényegesen lecsökkentettem a "mit kell vasalni" kategóriát :)
Apának olyan a munkája hogy neki muszáj vasaljak inget nadrágot, pólót de azt a pár darabot heti egyszer megcsinálom, egy estét nem sajnálok rá annyira.
nagyon izgatta a gyerekeimet sajnos a zsinór is, a vasalóállvány lábai is és maga a vasaló is, engem kiskoromban megégetett az arcomon a vasaló sarka, mai napig emlékszem rá és látszik is picit a nyoma az arcomon, szóval nem kísérletezek..
Biztos nem engedném, hogy rángassa a zsinórt, az nagyon veszélyes.
Babakarámban volt addig a baba amíg vasaltam (kb. 15 m2 hely lett lekerítve neki a nappaliban), vagy akkor vasaltam amikor itthon volt apa és ő lefoglalta.
Vezélyes ha gyerek mellett vadalsz!
Vasalj este mikor alszik, vagy kelj fel 1 órával hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!