Hogyan lehetne több türelmem a picihez?
próbáld megkeresni az okát, ami miatt sír "órákig".
Illetve, ne hagyd, hogy ennyi ideig sírjon.
Nem azt mondom, hogy cipelgesd a lakásban, de azért találd meg a módját, hogy szeretgetni tud.
Énekelj neki, háttérben mehet mondókás cd. Bábozzál. Kukucsoljatok.
Simogasd a testét, játsz a kezével.
Szégyen,nem szégyen én ugyan így voltam,mint te.És néha vagyok is még. :(
Én napi 2 MagneB6-ot szedek és tényleg használ+fejben kell "lerendezned" a dolgokat.Ne tudd meg én mennyit győzködöm magam,hogy "TÜRELEM,TÜRELEM".Az én kisfiam is extra sírós volt már újszülöttnek is és még most is ilyen,de lényegesen jobb a helyzet.Most 10 hós.Ahogy okosodnak kicsit könnyebb lesz.Bizony vannak ilyen babák,akik sírósabbak és sokkal,de sokkal több türelmet,odafigyelést igényelnek.Akinek nem ilyen jellem a gyermeke,fogalma sincs róla milyen megterhelő lelkileg,idegileg,fizikálisan,mindenhogyan.
Ha már végképp nem bírom,akkor szólok anyukámnak,hogy jöjjön el,ő 160 km-re lakik tőlünk sajnos.Olyankor megpróbálok kikapcsolni és olyat csinálni,ami jól esik a lelkemnek (thermál,séta,futás,stb.).Aztán ezt osztom be hónapokig.
Én bizakodom,hogy ha már 2-3 éves lesz,könnyebben fogunk egymással boldogulni.
Mindentől függetlenül,mielőtt még valaki kitekerné a leírtakat:IMÁDOM a kisfiamat és hálás vagyok,hogy Ő van nekem!
24 éves vagyok én is (most leszek 25)!
Ugyan így érzek néha mint te! De összeszorítom a fogam és keresem a megoldást, megpróbálom megoldani! Én biztos, h nem fogok még 1 gyereket vállalni, bár nem emiatt, hanem én is és a párom is 1 gyerek pártiak vagyunk, de ha akarna, biztos, nem mennék bele :DD
Nemsokára jobb lesz! Az én lányom 10hós 7hós kora óta isteni vele, mert mászik, gagyvarászik, lehet vele játszani, ő is lefoglalja magát... Szóval kitartás...
Jah és én elmentem 5hótól edzeni heti 3×, na ott levezettem a feszültséget, azóta nyugisabb vagyok! :)Szerintem te is keress valami elfoglaltságot, ahol levezetheted a feszültséget. Ill. járjatok el a babáddal, barátnőhöz, Ringatóra, babatornára...
8. vagyok!
És nem vagy rossz anya! Én is azt hittem sokáig és néha még most is! És én sem nagyon viselem, ha a lányom sír, úgy nagyon, torka szakadtából!!!!! Ez is el fog múlni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!