Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan, hogy a bölcsiben...

Van olyan, hogy a bölcsiben nem kérünk pl. reggelit, csak a tízóraitól kezdjük?

Figyelt kérdés
És akkor kevesebbet is kell majd fizetni, vagy ugyanúgy kell a reggelit is fizetni? Mert pl. ha ebéd után hozom el, akkor is ki kell fizetni az uzsit, a kezébe nyomják, nem?
2012. dec. 18. 09:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

nem értem, miért erősködsz....:))

a vezető mondta, nem én találtam ki.

amit linkeltél, azok pláne nem kisgyereknek(1év) való.

Olyan nehéz elfogadni, h más bölcsi, más szokás?!

2012. dec. 18. 09:45
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Bár az én lányom nem bölcsis, de volt már ilyen kérdés és ott az ebédet ételhordóba odaadták az anyukának. Ez lehet, hogy nálatok is megoldható lenne, hogy az uzsonnát így elvihesd.
2012. dec. 18. 10:37
 13/16 A kérdező kommentje:
holnap megyek megint, és megkérdezem. Majd kiderül:))
2012. dec. 18. 10:39
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
kédésedre a válasz bölcsibe nem választhatsz mit fizetsz ki .Viszont nálunk pesten csak ebédre van fözelék ,reggeli kenyér valamivel,uzsona ugyan ez.
2012. dec. 18. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:
45%
Ha más bölcsi, más szokás, akkor miért nem kérdezed a TI bölcsiteket? Számít, hogy az ország másik felében engedélyezik, ha nálatok nem?
2012. dec. 18. 12:44
 16/16 A kérdező kommentje:
ez olyan hihetetlen, hogy az egész országban, csak 1bölcsiben vannak más szokások. De tudjátok mit? Én örülök neki a legjobban, mert tudom, h a legjobbat kapja a gyerekem!:)
2012. dec. 18. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!