Ha egy gyerek álmos lesz a bölcsiben mit csinálnak vele?
1 éves lesz a fiam, amikor bölcsibe kell, h menjen. Erre most nem szeretnék ki térni miért, nem is ez a kérdés.
Az viszont nagyon foglalkoztat, ha pl. a fiam 10órakor álmos, akkor mit csinálnak vele? Fent kell maradnia délig, és csak ebéd után pihenhet le? Azt ne írjátok, h majd a bölcsiben megmondják, mert az még sokára van....
1 éves kor körül még lefektetik, ha álmos.
Legalábbis a mi gondozónénink megnyugtatott, hogy emiatt ne aggódjunk, ha úgy látja, hogy álmos, nyűgös, lefekteti.
Ők még kicsik, természetes, hogy kevés ilyen korú gyermek bírja reggeltől délig.
Ezen felesleges rágni magad.
A gondozónéninek sem célja, hogy kínozza a kicsit. Az neki sem pálya, ha játék közben a gyerek ülve elalszik. Ha nem fekteti le, akkor is kidől a baba. :) Ők még így működnek.
Szerintem még örülnek is, ha egy baba alszik.
Tudom nem kérdezted, de belőlem kikívánkozik a véleményem. Engem anyukám 7 hónaposan adott bölcsibe. Nem volt más lehetősége, nem akarta, hogy éhezzünk, fázzunk stb. Soha semmi hátrányom nem származott ebből. Sőt. Az anyukámmal a mai napig szuper a kapcsolatom, imádom Őt. Amúgy már 32 éves vagyok. Az előny az volt, hogy a bölcsiben nagyon gyors fejlődésnek indultam. Névtelenül talán nem számít dicsekvésnek, de mindig is kicsit többet tudtam, jobban tanultam, stb., mint a velem egyidős gyerekek. Hidd el ettől még nem lesz semmi baja a gyerkőcnek.
A mi bölcsinkben épp azért, amit az utolsó válaszoló irt, az ilyen kicsi gyerekeket babakocsiban altatják az udvaron. Mert többnyire délelőtt kínt vannak, nem tehetik meg, hogy egy valaki bent maradjon.
Persze ha amúgy nem mennek ki, akkor nincs gond. De nálunk az előtérben van mindig 3-4 babakocsi az ilyen helyzetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!