Van itt valaki akinek egész nap bölcsiben vagy a gyereke?
Kisfiam 2 évesen kezdte ugyan a bölcsit, de én is nagyon aggódtam. Hozzáteszem, hogy feleslegesen. Nem tudom, minek köszönhetem, de nagyon könnyen beszokott, már a 4. nap ott is aludt. Hétfőnként reggel 7.15-től ott volt egész nap, kb. 17.45-ig. Ha kiszámolod, ez is rengeteg, mert összességében 10,5 óra. De nagyon jól viselte, és egyáltalán nem hatotta meg, engem sokkal érzékenyebben érintett a dolog.
Nemrég elkezdett oviba járni, és oda már annyira könnyen ment a beszoktatás, hogy a 2. nap ott is aludt. Az első napon csak azért nem, mert nem vittünk neki párnát és takarót, nem voltak ott a kis saját alvós kellékei. De ha ott lett volna, akkor simán ott is aludt volna. :)
Nyugi, minden rendben lesz. A picik sokkal könnyebben veszik az akadályokat sokszor, mint az anyukáik. :) Ők könnyebben be is szoknak, mint azok a gyerekek, akik csak 3 évesen elválva az anyukától oviba szoknak be, bölcsi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!