Mennyibe került mire mindent megvettetek az első baba érkezéséhez?
Figyelt kérdés
Mindent újonnan vásároltatok, vagy használtan is?2012. dec. 18. 08:06
11/15 anonim válasza:
Mi nem kaptunk semmit,így mindent megvettünk.A vaterán vettük használtan: kiságy 7e,pelenkázó 5,kocsi 12e,pihenőszék 3e,ruhák 15e Újonnan:autósülés 15e,kád 2e,pelenka+kellékek 10e. Ha összeszámolom bőven 100 alatt voltunk. Azóta elmúlt 3 hónapos,a kezdő babaruhákat már el is adtam 20e-ért
12/15 anonim válasza:
800ezer-1millió Ft. Mi nem kaptunk semmit senkitől, így mindent magunknak kellett venni! És erre jött rá a szülés, plusz a kórházban tartózkodás! 250ezer!
Használtan nem vettünk semmit! Nem szeretem a használt dolgokat, hiszen nem tudom, h akitől vettem, milyen körülmények között, higénia között él. Így inkább nem sajnáltam azt a plusz pár ezer ft-ot! Mondjuk légzésfigyelő még beleférne használtan, ha van még rá garancia! De ahogy nézegettem, mikor terhes voltam, nem sok az ár különbség az újhoz képest!
14/15 anonim válasza:
100.000 Ft körül: kiságy,matrac,pelenkázó új; ruhák újak is voltak és örököltünk is sokat, plusz a sok apróság, de belefért ebbe az árba.
15/15 anonim válasza:
Már ne is haragudjatok, de aki nem max. 300ezret kötött, azt már le is kell pontozni? Kérdezett valaki, őszintén válaszoltam! Sok irígy ember! Pukkadjatok akkor meg! Borzasztó!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!