Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyibe került mire mindent...

Mennyibe került mire mindent megvettetek az első baba érkezéséhez?

Figyelt kérdés
Mindent újonnan vásároltatok, vagy használtan is?
2012. dec. 18. 08:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem kaptunk semmit,így mindent megvettünk.A vaterán vettük használtan: kiságy 7e,pelenkázó 5,kocsi 12e,pihenőszék 3e,ruhák 15e Újonnan:autósülés 15e,kád 2e,pelenka+kellékek 10e. Ha összeszámolom bőven 100 alatt voltunk. Azóta elmúlt 3 hónapos,a kezdő babaruhákat már el is adtam 20e-ért
2012. dec. 18. 10:05
 12/15 anonim ***** válasza:
32%

800ezer-1millió Ft. Mi nem kaptunk semmit senkitől, így mindent magunknak kellett venni! És erre jött rá a szülés, plusz a kórházban tartózkodás! 250ezer!

Használtan nem vettünk semmit! Nem szeretem a használt dolgokat, hiszen nem tudom, h akitől vettem, milyen körülmények között, higénia között él. Így inkább nem sajnáltam azt a plusz pár ezer ft-ot! Mondjuk légzésfigyelő még beleférne használtan, ha van még rá garancia! De ahogy nézegettem, mikor terhes voltam, nem sok az ár különbség az újhoz képest!

2012. dec. 18. 13:06
 13/15 anonim ***** válasza:
600 ezer körül!
2012. dec. 18. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100.000 Ft körül: kiságy,matrac,pelenkázó új; ruhák újak is voltak és örököltünk is sokat, plusz a sok apróság, de belefért ebbe az árba.
2012. dec. 18. 20:27
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Már ne is haragudjatok, de aki nem max. 300ezret kötött, azt már le is kell pontozni? Kérdezett valaki, őszintén válaszoltam! Sok irígy ember! Pukkadjatok akkor meg! Borzasztó!!!!!!!!!!!!!!
2012. dec. 18. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!